En memòria de Sergio Melero Rodriguez

Anna Maria Rodriguez Terapeuta

Mai podré oblidar el 5 d'octubre de 2015... el meu fill de 27 anys va perdre la vida en un accident de trànsit a Callús..

 El Sergio era per sobre de tot Persona, humild, sencill, sincer.... estava ple de vida!

Es fàcil imaginar com ens sentim, el desconsol de la seva germana, el petiment dels seus pares, el dolor de tota la seva familia i de la seva multitut d'amics. I la falta de respostes... la manca total de humilitat per part del conductor que va sesgar la seva vida.
Entenc que el seu moment també ha de ser dur però... i el nostre? ha pensat que nosaltres necesitem respostes? tot i que aquestes no ens tornaran al Sergio.

Sòc de les que reconeix els meus errors, de les que enfronto les consequencies del meus actes (voluntaris o involuntaris), de les que pensa que demanar perdó es questió de minims... d'humans! I tot i així petim el dolor de la pérdua i l'incomprensió del silenci.

Si l'accident hagués estat a l'inrevés, en Sergio no hauria dubtat ni un segon a buscar els familiars de la víctima allà a on fós....

Tant sols es tracta de ser humà i humild Potser encara ens manca molt per apendre...

Comentaris

Anna
16.

Nota als lectors:
Els que estimem al Sergio encara continuem esperant que, per iniciativa pròpia, l'empresa del camió i el conductor es possin en contacte amb nosaltres. Creiem que no es pot fer com si res haguès passat... a on està l'humanitat??? A on queda el respecte???

Anna
15.

Un mes más.... tu sonrisa sigue viva en nosotros y asi seguirà hasta el dia de nuestro reencuentro. Te queremoa campeón!

Anna
14.

7 meses... sigues y seguirás por siempre en nosotros. Volveremos a vernos...

Anna
13.

6 meses... tu esencia sigue y seguirá intacta siempre! Ye queremos

Comenta aquest article