Un periodista sense orgull

LM -

Fa uns dies, vaig preguntar a un reporter d’esports uns dubtes que tenia sobre la carrera de periodisme, em vaig quedar molt decebuda.

No per la resposta sinó per el poc orgull que tenia aquella persona per la seva professió.

La resposta va ser: si vols ser una periodista pobra, allà tu, però si segueixes volent ser periodista(pobreta), ves per el mon multimèdia, és el futur. Ja ho sabia jo, que els periodistes en la seva majoria estaven mal pagats, i que tenien horaris estranys, que feien moltes hores extra, etc. Encara així seguia amb la determinació de ser periodista.

El que em va decebre va ser la manera de que una persona podia parlar així de la seva professió, vaig pensar que bé no es va informar sobre els “inconvenients” de ser periodista o bé ja feia temps s’havia cansat del seu treball.

Si fas una carrera és per aconseguir un treball, segurament el que tinguis tota la teva vida, pots pujar de posició però en el teu camp, per això t’has d’informar bé i saber que és el que t’apassiona de veritat, perquè com ja, sabeu la vida és molt llarga. Jo per últim li dono ànims a tot aquell que vulgui ser periodista perquè també hi ha moltes coses bones que valen la pena en aquesta professió.

Comentaris

Aymara Sant
2.

Se agradece todo comentario , porque seguramente una persona que escriba con este sentimiento estas reflexiones , tendrá la sabiduría de rectificar y tener mucho cuidado para futuros escritos , lástima que solo hayas visto las faltas ortográficas y no hayas podido apreciar el valor de estas palabras.

Josep Lluís Cassà de la selva
1.

El primer que hauries d'aprendre si vols ser periodista és a escriure sense faltes d'ortografia, perquè no aprovaràs ni un examen escrivint així...

Comenta aquest article