Víctima de Xaloc

Ramon jubilat

Hem sigut "victimes" d'una multa de trafic, després de 3 recursos, ningú contesta, solsament l'entitat fantasma "XALOC" 

T'envia un comunicat que hem de pagar la multa de 200 euros i amb recarrec, sense rebra cap mes notificació, ni educada, ni complaent de cara al ciutadà decebut, i emprenyat.

Crec que no són maneres d'actuar d'un Ajuntament democràtic.

Paga i ,,,calla.

Salutacions

Comentaris

Ups!! cassa
2.

#1 Senyors del ajuntament: després de llegir la seva resposta ens quedem mes tranquils....crec que es una resposta digne de funcionaris que ens diuen als contribuents, pagueu i calleu.
La unica raó que hi ha per que això ho gestioni el xaloc, es pura i únicament, assegurar-se el cobrament de totes les sancions e impostos als ciutadans. Fruit d'una mala gestió de governs que encara segueixen en la mala governació dels nostres diners i que amb aquest estil de govern no anirà a millor.
Llastima que encara ens quedin tres anys per suportar-los....tot i que penso que som aixi de bonics els cassanencs que tornarem a votar el mateix pal que ens apallissa.

Ajuntament de Cassà de la Selva - Oficina de Comunicació
1.

Hola Ramon,

Des d'aquest any i a partir de l'any vinent s'ha acordat que la recaptació de l'Ajuntament de Cassà es faci a través de XALOC, igual que ho fan molts altres municipis. A Cassà de la Selva disposem d'una oficina de XALOC que es troba a l'Ajuntament de Cassà on hi ha dues persones que l'atendran i escoltaran les seves reclamacions. El millor que pot fer és dirigir-se a l'oficina i manifestar-los la seva queixa.

Moltes gràcies.

Comenta aquest article