Cartells d’ “itinerari saludable”

Pere, Peret, Pintor. Evidentment, pintor

De veritat creieu que serveixen per a alguna cosa els cartells d’ “itinerari saludable”?
Creieu hi ha hagut alguna persona a qui li hagi estat útil la informació que donen?

 Fins i tot tinc dubtes que hi hagi algú que entengui què signifiquen i cap on indiquen, sobretot quan el mateix pal indica cap a diferents llocs. No creieu que s’haurien de treure?

Comentaris

Ajuntament de Cassà - Oficina de Comunicació
2.

Bona tarda Pere,

Aquests indicadors són part de la Xarxa d'Itineraris Saludables, una iniciativa promoguda per Dipsalut i a la que Cassà s'hi va adherir el 2010 juntament amb altres municipis. L'objectiu d'aquesta iniciativa és promoure i facilitar l'hàbit de l'activitat física i reduir el sedentarisme de la població. En total a Cassà hi ha uns 10 quilòmetres d'aquests itineraris i es proposen 3 rutes diferents senyalitzades també de forma diferent. De fet, a les dinamitzacions dels parcs urbans de salut que es fan dues vegades al mes (organitzades per Dipsalut) s'explica la funció d'aquests itineraris i sovint s'organitzen caminades conjuntes seguint les rutes senyalitzades.

T'enllacem una mica més d'informació perquè la puguis ampliar: http://www.cassa.cat/web/index.php/el-poble/salut/fessalut#faqnoanchor

En qualsevol cas, des de l'àrea de Salut de l'ajuntament es revisaran novament totes les indicacions per assegurar que no n'hi hagi cap de malmesa i/o que s'hagi mogut.

Si tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres a través del formulari www.cassa.cat/queixes.

Gràcies per la teva col·laboració.

Pitu Cassà de la Selva
1.

Totalment d'acord. Són unes de les coses més inútils que he vist. Em sembla que són obra de la Diputació.

Comenta aquest article