ESTALVI EN LES BOSSES DE DEIXALLES ?

Pere Logistica

Estem estalviant en les bosses de deixalles de les papereres públiques del nostre municipi ?

Tots saben que en aquestes si tira de tot, ja que el civisme al nostre poble es baix, sols tenim que anar pel carrer i veure deixalles a terra, tifes de gos, cotxes mal aparcats..….

Lo mes sorprenen es que fa uns dies que observo com un treballador que recull aquetes deixalles amb un guant i la abocar directament a una altre bossa que porta a la ma. La observació no es sobre ell sinó la forma en que se li ha manant de actuar. D’acord si no ni ha gaire es podrien aprofita les bosses.

Però tots saben que si abocant plàstics, papers, fins i tot matèria orgànica ( líquids, menjars, tifes, etc… ), utilitzant aquets sistema de recollida sempre es van acumulant residus al fons que el únic que poden aporta son bestioles amb la conseqüència de males olors, mal higiene, fins i tot malalties. Desprès fem campanyes contra les tifes, el mosquit, els coloms, el reciclatge, els gats.......

Comentaris

maria cassa
1.

Pere, no et sé dir des de quan, però ja fa molt de temps que veig que buiden les papereres d'aquesta manera. Ho sé perquè davant de casa en tenim una i tot sovint coincidim amb l'encarregat de buidar-la, a mi també em va sorprendre que es fes així.

Comenta aquest article