Quan has d' anar a treballar durant la Festa Major de Cassà de la Selva !!!!

Glòria Director Tècnic

Benvolguts/des, Comentar-vos que arrel de la Festa Major d' enguany o bé davant de qualsevol celebració que es realitza a la plaça de la Coma, és molt freqüent que es deixi tancat el c/ Martí Dausà mitjançant pilones.

 Justament en aquest carrer hi tinc el parking del meu cotxe, i jo per aquestes dates sempre em toca anar a treballar. Cada vegada que es tanca aquest carrer, succeeix el mateix:
a. Una senyal de prohibició enganxada a la paret des de la carretera Provincial, impossible de veure-la per molta gent.

b. Cotxes que entren al carrer, i els trobes mal estacionats al mateix carrer per fer " la gestió del minut".

c. Cotxes que al entrar al carrer, i al veure l' error, fan marxa endarrera i s' incorporen a la carretera Provincial de manera temerària sense veure res.

d. Cotxes que al sortir del seu parking han d' incorporar-se a la carretera Provincial contra direcció, i en alguns casos invadint la senyal continua ja que ho fan a l' esquerra i no a la dreta.

e. Impossibilitat de tenir una visibilitat bona alhora d' accedir a la carretera Provincial i fer-ho a la dreta, ja que som dels municipis que deixem aparcar a la gent a l' acera de la carretera Provincial.

Tot i així agraeixo que després de cinc anys d' insistència, l' Ajuntament de Cassà de la Selva hagi informat als veins i veïnes que es tancaria el carrer. Ha costat però al final s' ha aconseguit. I sí, sí, sí !!!, per solucionar tot això ja he trucat, avisat i explicat a la Policia Local una vegada i una altra.

Potser tardaré uns altres cinc anys més, però estic segura aconseguir que s' entengui.

Per cert, Bona Festa Major!! Glòria

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article