Pobre Parc del Carrilet. Has caigut en desgràcia

JP -

Si ja se que no dic res de nou,: la natura torna al orígens i on teníem pedra i jardins ara tenim una incipient arbrada salvatge gracies al esplèndid treball que s’hi fa per qui porta ara l’ajuntament.

Sincerament no puc entendre com sou capaços de plantar arbres nous que s'assemblen a la resta com un ou a una castanya (mes que res per la visió de conjunt o be posar grava on a d’anar gresa i tenir temps per mantenir-los nets i regats (de la brutícia ja ni he parlo)...

Nois de la resta del parc que fareu?
Per que aviat els turonets perderen el nom, dons la gespa ja fa temps que no en té i ara ja el primer arbre mort ja treu el nas...

Segurament que amb el que us heu gastat en la renovació erràtica que heu fet hauríem tingut prou per fer el manteniment periòdic que demana el parc però nois hem de estalviar!!!

Visca!

Comentaris

Alicia Cassà
4.

Un dia, vaig anar a Girona i sentada en una cafeteria, vaig veure un home que tirava pa moll als coloms, en aquell moment varen passar dos agents municipals, van entrar a una botiga a buscar una escombra i un recollidor, li varen donar al senyor i no van marxar fins que allò va ser net.
Si un poble es brut, es per la gent, necessitarem moltes escombres.

Salvador Cassà de la Selva
3.

Bon dia,
S'ha de reconèixer que Cassà és un municipi brut. Ho és ara i també ho era amb els altres equips de govern que han passat per l'Ajuntament.
Potser el problema no és tant de les persones encarregades de gestionar la neteja viària com dels habitants de Cassà.
A mi també m'agradaria que Cassà estigués tant net com Caldes o Llagostera, però no ho és. Malauradament crec que la sensació generalitzada de poble brut de Cassà serà difícil de canviar.

Ajuntament de Cassà - Oficina de Comunicació
2.

Benvolgut/da JP i M.Antonia,

Prenem nota dels vostres comentaris i els passem a l'àrea de Via Pública i Medi Ambient perquè facin les actuacions que considerin pertinents.

Si voleu traslladar de forma oficial aquesta queixa a l'Ajuntament ho podeu fer a través del formulari www.cassa.cat/queixes.

Gràcies.

Atentament,

M. Antonia Cassà
1.

Avui he portat la meva néta al Parc de l'estació. Verdaderament està fet un fàstic. Les muntanyetes ja no és veuen de tantes herbes.
El lloc dels gronxadors fa dies que no hi han passat una escombra.
Cassà està molt brut, qualsevol poble dels voltants fan el doble de goig

Gràcies

Comenta aquest article