ACLARIMENT

Carmina Rabassedas Pagès Mestra de música

Al Llumiguia del mes de d'agost i dins la crònica del grup municipal de Convergència, es fa referència a la cooordinació de l'Escola de música de la Sala Gala. El fragment al que em vull referir, diu textualment: "el mes de novembre del 2015, les professores del Liceu ja varen dir que no es veien amb prou capacitat per agafar la direcció".

 Tinc interès en aclarir que durant el més d'agost del 2015, i no el novembre, varem manifestar a l'Ajuntament, que no assumiriem la tasca de coordinació per diferents motius, que en aquest moment no venen al cas, però en cap moment varem dir que "no ens en veiem amb prou capacitat".
Crec molt important aquest matís. M'agradaría recordar que el Liceu Pere Mercader va treballar com a escola de música privada durant 10 anys, fins que el mes de setembre del 2003 va cedir els 170 alumnes que tenia, a la que seria Escola Municipal de música a la Sala Galà.
En aquell moment varem creure una bona decisió unir esforços, ajuntant el magnific edifici que tenia l'Ajuntament amb els molts alumnes que tenia la nostra escola. Per tant es fa difícil pensar que assumir la coordinació de aproximadament 200 alumnes, que són els que hi havia el curs passat, fós per falta de capacitat.
No és moment  d'analitzar si la decisió de no acceptar la coordinació va ser encertada o no. Però el que si que puc dir, és que capacitat per fer-ho n'hi havia. I després de tant anys treballant amb interés per l'Escola de Música, sigui privada o municipal, tenia ganes d'aclarir aquesta afirmació.
Salut.
Carmina Rabassedas Pagès.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article