Sr. ALCALDE: els pares estem preocupats

Pare Preocupat comercial

Sr. ALCALDE, li escric com a pare, com a pare cassanenc preocupat. El bon funcionament de centres i/o entitats normalment es dona pel fruit de bona feina feta durant temps, per estabilitat en el funcionament, per implicacio de qui l'integra,... i a Cassà estem perdent aquest punts en varis centres relacionats amb educacio i infancia.

Els fets, lleguits un a un, tenen una importància potser relativa però quan comences a ajuntar-los t'adones que quelcom no deu estar funcionant bé o que hi ha algun problema.

Fins fa poc els cassanencs podíem treure pit d'una Escola de Musica, Escola d'Art i LLar d'Infants que funcionaven molt bé.

Actualment potser segueixen funcionament bé però les tempestes internes i de direcció són constants així com certs canvis.
Això és totalment impossible, si es va demorant en el temps, que no arribi als usuaris, i en aquest cas els usuaris són nens, infants, famílies.

No m'extendre. Dimssions a l'Escola de Musica i a l'Escola d'Art de professionals que portaven molts anys.

Canvis surrealistes i sense criteri pedagògic de personal a la Llar d'Infants així com conflictes laborals i grans professionals totalment descontentes que segueixen exercint únicament per implicació, compromís i vocació.

Som molts els pares preocupats per la direcció que està agafant tot plegat.

Comentaris

Ajuntament de Cassà - Oficina de Comunicació
2.

Benvolgut, T'animem a enviar aquesta carta a través del formulari www.cassa.cat/queixes on podràs detallar les teves dades personals i l'Alcalde et podrà respondre amb detall i tenint en compte el teu cas concret. Moltes gràcies!

Ferran Cassà de la Selva
1.

Molts quants són? potser, si s'organitzés una recollida de signatures es podria quantificar aquest malestar, puix que amb els arguments exposats i un "molts pares estem preocupats" sembla que la protesta no és massa ferma ni massa clara sobre els continguts de la mateixa. Quan una protesta és multitudinària es fa un text pensat, racional i consensuat (i signat!), exposant/denunciant, en aquest cas, els problemes que han causat aquests canvis que diu que hi ha hagut.


No tinc cap lligam amb l'escola d'Art ni la de Música, i no m'he assabentat de res en el seu escrit, sr Pare Preocupat, llevat del que vaig llegir al cassadigital.cat sobre alguna dimissió. Al principi sembla queixar-se del funcionament d'aquests centres, però seguidament sembla que se'n desdiu. Llavors, només es queixa del canvi del personal i no de la qualitat del servei? No m'acaba de quedar clar.

"Molts pares preocupats" ... properament a totes les sales (d'art i música de Cassà)

Comenta aquest article