Comiat del dr. Jordi Vilanó

Dr. Jordi Vilanó Metge de capçalera

A tots els meus pacients i famílies, a través d'aquest escrit, i davant la impossiblitat material i lògica de comunicar-ho personalment a tothom, vull fer-vos saber que amb data 31/12/17 deixo el CAP de Cassà, i per tant deixaré de ser el vostre metge de capçalera.

Fa un temps va sorgir l'oportunitat d'encapçalar un altre projecte professional i després de profunda reflexió vaig pensar que era un bon moment en la meva trajectòria laboral de presentar-m'hi, i finalment he estat escollit.
Marxo tranquil amb la seguretat de que quedeu en molt bones mans; en primer lloc, les de les infermeres que han format l'altra meitat de l'equip sanitari que vetlla i seguirà vetllant per la vostra salut; en segon lloc, del company o companya que haurà de substituir-me, que de ben segur us visitarà amb la mateixa dedicació i atenció, i en definitiva, de tot el personal sanitari i administratiu del CAP.

Una bona relació metge-pacient s'ha de basar en la confiança i el respecte: espero haver merescut tant l'una com l'altre, de la mateixa manera que he intentat oferir-vos-els en tots aquests anys.
De tot aquest temps em vull quedar amb els bons moments que hem compartit, l'afecte que m'heu expressat i, sobretot, el què he après de tots/es vosaltres.

Per tot això: Vielen Dank, شكرا جزيلا لك, 非常感谢, Manke tak, Eskerrik asko, Tapadh leibh gu mòr, Moitas grazas, Σας ευχαριστώ πολύ, Grazie mille, Hartelijk bedankt, Thank you so much, Merci beacoup, Muito obrigado, Dziękuję bardzo, Mulțumesc foarte mult, Большое спасибо, Дуже дякую, بہت بہت شکریہ, Cảm ơn bạn rất nhiều, Jëre-jëf, Tanemmirt, Muchas gracias, Moltes gràcies!

Comentaris

Joan Vinyets i Gelada
1.

Moltes gràcies Doctor per la vostra confiança, professionalitat i empatia. Us trobarem a faltar. Molta sort en el nou destí i que us serveixi per enriquir-vos tant personal com professionalment. Una abraçada

Comenta aquest article