Campanya de conscienciació sobre la recollida d’excrements de gos.

maria c.

Em dona la sensació que ja estem arribant al màxim ridícul amb la persecució als propietaris de gossos.

 Estic a favor de que s’actuï per evitar les maleïdes “cagarades” a les voreres o als parcs públics i d’altres espais amb les accions que es creguin millor (algunes un pel rares i sembla que poc eficients com els banderins). Però l’ultima que he vist, ja em sembla de còmic.

He trobat un pal indicador amb una senyal que obliga a recollir els excrements, amb la advertencia de sanció economica. Però el que m’ha deixat una mica estorat no es tant la senyal, si no al lloc on la he trobat. Es a uns 15 metres mes amunt de l’encreuament del Camí de Ronda amb el carrer Ramon Llull. Allà es on comença el bosc i els camins rurals.

Es pot demanar que en lo possible el gos faci les necessitats al voral del camí i no al mig. Però obligar a recollir-ho sota la amenaça de sanció.
On hem arribat ja. Si s’han de recollir els excrements de gos, suposo que també serà de la mateixa aplicació pels que passen a cavall o pels pastors que porten el ramat d’ovelles o cabres. Pobrets aquests últims si ho han de recollir tot, una per una.

Penso que son molt mes molestes les deixalles que diàriament deixen al bosc o als carrers algunes “persones” i “col•lectius” i amb això no es tan rigorós. Cal educar a la gent, tant a molts d’aquí com a sobrevinguts i sobre tot que l’Ajuntament cuidi de tenir-ho net.

Allà on no hi ha brutícia, costa molt mes de tirar-n’hi.

Comentaris

Psicodèlia surrealista Cassà
7.

Com a petit propietari de bosc he de dir que em molesten molt més els caçadors d'espàrrecs o bolets i ja no parlem dels bastapinyes que el que pugui fer un gos dins el meu bosc.

cassanenca Cassà de la Selva
6.

Jo només sé que almenys els que vivim al centre del poble estem cansats de trobar-nos els portals de casa amb cagarades i tota la paret de la façana amb pipins, fa fàstic.

Nouvingut
5.

Mireu a on es pot arribar!! Amb aquest comportament ja no hi hauria aquesta carta. Espectacular!

https://www.youtube.com/watch?v=lCX6RxubtLo

Pere, Peret, pintor
4.

Una altra qüestió no menor és que no comprenc que la mateixa rigidesa que es té amb els gossos no es tingui amb els cavalls.

Pere, Peret, pintor
3.

Sincerament, crec que el tema s’està sortint de mare. Crec que cal diferenciar el què és estar a pagès o en un entorn forestal, del nucli urbà.
Crec que és indiscutible que cal multar als que deixen cagar el gos al nucli urbà mentre ells miren cap un altre costat fent veure que no se n’han adonat. I crec que la multa ha de ser forta (i que consti que jo tinc gos i el trec a passejar pel poble).
Igualment, crec que s’ha de multar severament aquells que porten el gos deslligat pel nucli urbà, encara que diguin que no fa res. Penso que si el volen deslligar, ho haurien de fer en els espais tancats que l’Ajuntament ha fet per deixar-los solts, però no pel carrer.
De totes maneres, demanar la mateixa severitat quan s’està a pagès, crec que és un error. Els camps són indrets on els animals sempre han estat solts i fan caca on els ve bé. I, de veritat, no crec que això hagi de ser sancionable. No siguem més papistes que el Papa.
Bé, és la meva opinió, que pot estar equivocada.

Comenta aquest article