Àrea d'autocaravanes

Maria -

A la web de l'ajuntament veig que s'inaugura l'aparcament d'autocaravanes. Jo que no en tinc ni idea de què va això algú m'ho podria explicar?

 és que no hi veig la gràcia, què hi guanyarem?
és que així a priori (i ja ho dic que no sé de què va això) veig que és una càmping gratuït pels que l'utilitzen però una despesa per nosaltres.
Se'ls regala aigua, buidatge de wc, wifi gratis, ... emplaçament que s'haurà de netejar... Crec que tal com tenim el poble no sé si era prioritari això.. aviat semblarem com girona, tot es fa pels turistes...

Cassà poble de fires.. o fireta

Comentaris

carme Cassà
2.

No es gratuït, tots els serveis i l' estança els paguen els usuaris de l' àrea d' auto caravanes, i els restaurants, comerços, del poble es beneficiaran dels pocs o molts turistes que visiten el poble, i si els restaurants, exposicions, comerços van be, mes vida i feina al poble, ens beneficiem tots. Es un granet de sorra per millorar l' activitat económica i cultural del poble.

Votant convergent Cassà de la Selva
1.

Hi estic d'acord, es té que criticar tot el faci l'ajuntament, sigui el que sigui, ja que els meus no van guanyar les eleccions municipals. L'important és la crítica per la crítica, res de fer crítica constructiva.

Comenta aquest article