Els cavalls sí que poden cagar al carrer

Pere, Peret, pintor Pintor, evidentmentEls gossos no poden cagar al carrer. Hi estic absolutament d’acord. Però per què els cavalls sí?

Comentaris

Pere, Peret, pintor
6.

#5 Considero que és tenir força mal gust riure-se’n d’una persona que fa l’esforç d’intentar escriure en català, tot i que per l’edat que té no va tenir la sort de rebre cap ensenyament d’aquesta llegua. És cert que el text té molts errors, però no prefereixes això a què ho escrigui en castellà, tal i com van ensenyar a fer als d’aquesta generació?

Votant convergent Cassà de la Selva
5.

#4 El català correcte, passa'l

Ana Maria Pages Reverter Cassa de la selva
4.

Jo pensor que tot lo que es brutícia, caçes de gossos de caball, paper etc. Hi les escopinyades que si posàs el peu en una de tantes que ni han, ja as caigut despues que fasssssss, fa calor menjar amb la finestres obertes , es molt guai que sen algunes personas que escupen gargach.......s , a vegades no sap lo que tens el plat, a la plaça de la coma que se estant sentat sensa sabaters toquensar els peus, jo pregunto no si pot posar remei amb tot aixo, Ana Maria moltes gracies!!!!!!

Cassanencs de tota la vida Cassà de la Selva
3.

#2 Tens tota la raó, la merda si la veus de lluny no molesta, no fa la sensació que ho sigui. Així doncs, a partir d'ara, direm als amos dels gossos que defequin al mig del carrer en comptes de les voreres i així les deposicions no molestaran. A més a més, si ho fan al mig del carrer, com en el cas dels cavalls, no els multaran!! Tema solucionat!!

Comenta aquest article