Gràcies, Taps

Jordi, Àngela, Lluc i Joan. -

El divendres 14 de juliol en Joan, el menut de casa, acaba el segon curs a la Llar d’Infants Taps. Entre ell i el seu germà hi han estat quatre anys. Potser els més importants de les seves vides.

Volem agrair a les educadores de la Llar -les que hi són i les que hi han sigut- tota la feina feta.

Avui en dia tots els pares i mares coneixem la importància que té l’estimulació precoç, i encara més, la importància d’educar les emocions, i volem felicitar a tot l’equip de Taps per la manera com ho han tractat.

Realment han fet de pare i mare quan el pare i la mare no han pogut ser-hi. 


A casa sempre diem, mig en broma mig de debò, que el prestigi dels educadors és proporcional a l’edat del nen. A dalt de tot de l’escala hi ha els professors d’universitat i a sota, les educadores de llar d’infants.  La piràmide hauria d’anar al revés, ja que les educadores fan, sense cap dubte, la feina més crucial, i alhora la menys valorada. Una societat que pensa així és una societat equivocada.


Gràcies, doncs, per fer-nos més fàcils aquests quatre anys. Pels consells que ens heu donat i per les vegades que ens heu tranquil·litzat. Pels somriures dels dilluns al matí i per les targetes grogues quan algun dels nens havia fet una entremaliadura. Per totes les abraçades que heu fet als nostres fills. Per les activitats que us heu empescat, per fer viure les festes a la mainada i per fer-los experimentar coses noves. Gràcies per haver-los ajudat a créixer, i per haver-ho fet tan bé.  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article