El carrer Cervantes i l’Ajuntament de Cassà

Joan Bernatallada -

El motiu d’aquesta carta és exposar la meva preocupació per la velocitat amb què circulen els cotxes al carrer Cervantes de la nostra vila. Penso que en aquest carrer els vehicles van més ràpid que a d’altres vies,  com el carrer Marina, la rambla Onze de setembre o els carrers del polígon industrial.

Es tracta d’un carrer amb una pendent bastant pronunciada, on només hi ha un pas de vianants elevat a la cruïlla amb el carrer de l’Esport. Un cop superat aquest pas, els cotxes es posen a accelerar com si ja estiguessin fora del centre del poble, sense tenir en compte que és un carrer amb voravies molt estretes i per on circula diàriament força gent.

Vaig exposar aquesta preocupació a la Policia municipal del nostre poble i a l’alcalde actual, però res de res. Se’m va dir que aviat es revisaria l’asfaltat i que ja veuríem; aquesta conversa, si mal no recordo, va ser l’any 2015.

Hem d’esperar a que tingui lloc un accident greu fer alguna acció? Si passa, tothom se’n farà ressò i s’anirà corre-cuita a prendre mesures. Cal assumir aquest risc innecessari?

Si algú vol comprovar com baixen de ràpid els vehicles, només ha de situar-se a l’alçada del  trencant del carrer de la Font, això sí, que s’ho miri des d’una certa distància, per si de cas.

Atentament,

Joan Bernatallada i Serra

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article