Un espai atractiu pels joves

Clara Busquets Rincon 

M'agradaria expressar la meva opinió sobre la nova reforma de l'espai jove l'Escorxador. La iniciativa del rentat de cara del centre ha cridat l'atenció entre els joves de Cassà.

Per una banda, és molt positiu pel poble tenir un espai on els joves poden passar les tardes amb els amics gaudint de diferents alternatives de diversió. La nova iniciativa de l'ajuntament per atraure els adolescents sembla que funciona ja que l'antic Escorxador, com molt bé diu la paraula, era massa antiquat pels joves d'avui en dia i preferien passar les estones mortes en altres llocs del poble. 

Per l'altra, el fet de remodelar el nou espai està molt bé però no han d'oblidar les activitats que proposen. No poden oferir activitats dirigides només cap a un sector de joves o activitats divertides a partir d'edats més elevades que deixen els preadolescents sense l'oportunitat de fer-les sinó que n'han de proposar per a tots els adolescents de diverses edats. 

En definitiva, crec que aquest nou espai pot donar noves oportunitats de lleure, però no han d'oblidar oferir activitats atractives pels joves, ja que si no es pot convertir en un espai poc utilitzat.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article