EL CONTENIDOR GROC: FOMENTA EL RECICLATGE?

Gemma Miralles Font Estudiant

M’agradaria manifestar la meva opinió sobre la renovació dels contenidors de recollida selectiva i la creació de més punts de reciclatge.

.En primer lloc trobo que la iniciativa de fomentar més el reciclatge i millorar-lo és molt interessant i necessària en una societat com la d’avui en dia que genera tants residus.
Penso que la creació de més punts de reciclatge podria ser un factor clau per a fer-ho factible. En segon lloc, tot i això, no crec que la renovació dels contenidors sigui gaire eficaç, és més, crec que fomenta el “no reciclatge”. És un tema purament estètic.

Els contenidors del plàstic, els quals ara tenen unes ranures per evocar els residus més petites i estretes, no deixen passar tota la bossa i t’obliguen a obrir-la, cosa que fa que s’opti per a tirar-ho a algun altre contenidor. Algunes vegades, si empenys la bossa amb força, pot entrar, tot i que et pots fer mal amb alguna llauna oberta, parlant des de l’experiència.

En definitiva, crec que s’hauria de buscar una proposta que fomentés realment el reciclatge, com per exemple alguna campanya per promoure el canvi d’hàbits dels ciutadans que donés informació sobre la situació ambiental.

Comentaris

Alex Cassà de la Selva
2.

Completament d'acord amb la Gemma.

Pere, Peret, pintor
1.

Coincideixo plenament amb aquesta opinió.
M’han posat un contenidor groc prop de casa, però d’aquests que cal anar-hi posant cosa per cosa, així que la majoria de vegades opto per no anar-hi. Opto per carregar la caixa d’envasos al cotxe i anar a buidar-la en un contenidor dels soterrats, on només cal tombar la caixa.

Comenta aquest article