QUÈ FEM AMB ELS GOSSOS?

Jhoselin Zambrana Alumna

M'agradaria manifestar la meva opinió sobre les femtes dels gossos en els carrers del nostre poble, i donar alguna possible solució. En primer lloc, els gossos no tenen cap culpa que els amos no siguin responsables i recullin els seus excrements, és cert que alguns amos porten els gossos a la seva zona de diversió, els "pipicans", que és un lloc bastant útil perquè les nostres mascotes facin les seves necessitats, en comptes de fer-ho en els carrers o zones verdes

En segon lloc tot i que tenim diferents "pipicans" al poble encara hi ha gent que no és capaç de recollir els excrements dels seus propis gossos, ja no són ni dos ni tres cops que em trobo amb aquest problema, no només jo, sinó moltes més persones no poden passejar per alguns carrers perquè sempre hi ha algun excrement d'algun gos.
Finalment, potser el problema està en el fet que algunes persones s'obliden d'agafar les bossetes per recollir els excrements, i una possible solució seria tornar a posar bossetes en els llocs on es vegi que els gossos van a fer les seves necessitats.
Jhoselin Zambrana, Cassà de la Selva

Comentaris

cassanenca cassà
11.

Bé, acceptem que l'ajuntament no farà pas res, oi?
Apa ... seguim ... i acceptem que el poble seguirà fent pena de lu brut que és

GCS Cassà
9.

Completament d'acord amb els comentaris i opinions anteriors.

Algú em podria explicar, quins són els límits de l'àrea urbana?

És a dir, el carrer del Conill/Empordà (per posar un exemple) ja és considerat fora del poble i per tant és pipican lliure?

Imagino que no però així ho sembla... I també quina és la normativa respecte portar els gossos lligats?Volem sortir a córrer o caminar i trobem gossos lliures que no fan cap gràcia. Ho comentes de bones maneres i els propietaris et responen: tranquil·la, que no fan res! --> no és obligació portar-los lligats?Merci.

votador
8.

Una multa per aparcar damunt una vorera "val" o "valia" 200 Eur.Crec que es un import exagerat, amb un import posem pel cas de 100 Eur.seria suficient i faria l'efecte desitjat.El mateix succeeix amb les merdes dels gossos.

albert Cassà
7.

segons les mateixes ordenances municipals es mes greu no recollir els excremets del gos que per exemple aparcar sobre la vorera i perque en canvir no es multa els propietaris dels gossos incivics. quantes multes s'han posat a cassà els ultims 10 anys ja sigui per no portar el gos lligat, els excremets etc

Comenta aquest article