Què fem amb la plaça de la Coma?

cassanenca -

Ens agradaria que la plaça de la Coma estigui tancada al trànsit de cotxes. 

Ara només ho està diumenges fins a les 6 de la tarda, però creiem que els vianants tenim dret a poder-ne gaudir més. Com a mínim tots els caps de setmana sencers. Fa bo i la gent surt a jugar, prendre alguna cosa,... Segur que som molts els que ho pensem!

Comentaris

de la coma Cassà de la Selva
3.

Doncs a la reunió que hi va haver ara ja fa temps, molts dels veïns si que ens semblava bé la idea. S'entén que carregar i descarregar s'ha de poder fer.
El que no trobo normal és que a hores d'ara, els veïns no sapiguem com s'aplica la nova normativa de fotografies sancionadores,... vehicles autoritzats ...

Mercè Caldes de Malavella
2.

Crec que caldria respectar que hi poguessin entrar els vehicles de la gent que resideix a la zona i dels familiars de persones grans que hi viuen. Una cosa és que estigui bé poder passejar tranquil·lament i l'altre és perjudicar de manera important els cassanecs que viuen allà, especialment quan es tracta de gent d'edat avançada o amb problemes de salut. Caldria conciliar ambdues coses.

Pere Ferrer .
1.

Estic convençut que la persona firmant d’aquesta cara no viu a la Coma, ni té cap familiar directe vell que hi visqui.
És molt còmode anar a passejant al centre del poble quan et vingui bé i no haver d’estar pendent de vigilar els nens. Ho entenc perfectament. Al cap i a la fi, els veïns no són gaires.
Sincerament, crec que a l’hora de prendre una decisió d’aquesta mena, no n’hi ha prou amb vetllar pel interessos dels que no hi viuen.

Comenta aquest article