TEATRE CASSANENC A MADRID

GRUP DE TEATRE CASSANENC 

El Grup de Teatre Cassanenc varem actuar el passat dissabte 1 de febrer al teatre Santiago Rusiñol de Madrid, dintre de la 3a. Mostra de Teatre Català que organitza el Cercle Català de Madrid. Aquesta mostra va especialment dedicada als estudiants de català de la Fundació Blanquerna i també, lògicament, a totes les persones que hi puguin estar interessades, catalanes o no catalanes. Davant d´un centenar de persones varem interpretar el "Contents i Enganyats" que els hi va agradar moltíssim i així ens ho varen manifestar amb molts d´aplaudiments i molt d´afecte. El viatge va servir també com a premi per la campanya d´aquesta obra de Txèkov que ens ha donat tantes alegries.

Val a dir que , al acabar la reprsentació, ens varen convidar a viatjar a Luxemburg per representar l´obra al Casal Català d´aquest pais centroeuropeu. Anirem veient com evoluciona el tema.

També aprofitar per anunciar que hem estat seleccionats per el Concurs Rafel Anglada de Sta. Coloma de Farners, un concurs amb molt de prestigi.

I ja per acabar, dir que el proper dia 22 de desembre, dissabte, representarem Trastorns a la Sala del Cercle Recreatiu en benefici de l´Oncolliga, la Fundació que treballa per els malalts de càncer i els seus familiars.

Les entrades valdràn 6 euros i les anticipades es poden comprar a la Sala Galà. Ajuda´ns a ajudar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article