una altra candidatura

i per què no? 

Una altra candidatura a Cassà

És motivador conèixer que es presenta una altra candidatura al nostre poble per enriquir la nostra monolítica política municipal.

Ddels 10200 habitants que té el nostre municipi ben segur que no tothom pensa i té el mateix taranna dels que actualment gestionen els nostres impostos, sentiments, macances o espectatives com comunitat, només desitjen que no facin un còpia i pega del que es veu a la tele i no juguin a fer de polítics sino de persones que representan persones, de veins que representan veins… i que prioritzen les voreres, la nostra gent gran, aparcaments, rieres… de tots nosaltres

Sense que oblidin que aquests acte “altruista” de donar un pas pel bé de la comunitat que volen representar és la defensa del bé comú inclós el seu i no els seus interessos estrictament personals. Mentres?

Donem la benvinguda als que tenen el sa atreviment de manifestar que pensen diferent, diferents però iguals a l’hora de compartir un objectiu comú que es diu Cassà de la Selva.

Comentaris

Quin cansament! cassa@gmail.com
2.

Em refereixo a l'escrit de data 10 de desembre de 2018: "la gent del nostre poble es plural, hi ha gent que riu, altres que ploran i altres que simplement lluitem per canviar les coses".


Quin cansament! Cassà
1.

Ja ha començat la campanya electoral? Si cada setmana publiqueu una carta es farà mooooooolt llarga.

Comenta aquest article