El parque no duneu noticias del Tennis taula?

Enric Puigmole Rovira Jubilat

Tinguent un equip a divisio de Honor lliga Espanyola. Tinguen jugadors/as en el Ranking nacional ben clasificats del tennis taula cassanenc. No duneu apenas noticias, per no dir que mesus sense mentarlos. Esteu renyts amb ells o no us mereig le pena per que te pocs seguidors? Encambi patinatge, basquet, futbol, judo, escatx. Cose que me semble perfecta, se se dibulgui i es promocioni tots els deports. Tots els mesus sisplau.

Comentaris

Votador Cassà de la Selva
5.

Facundo,tens tota la raó en el que dius, perquè un escrit entre dos amics si hi faltes d'ortografia només ho veuen ells, però quan es tracta de una carta pública hem de procurar fer-ho sense faltes.Ara bé també es cert que tenim una certa edat i ja jubilats actualment, no vàrem tenir la oportunitat de fer català, ja no com a llengua vehicular, sinó tampoc com assignatura.L'únic llibre que vaig tenir en català va ser el catecisme, gràcies a que el clero tenia mes influencia en el "règim".

Visca la llengua catalana Cassà
4.

Enric, fes cas a la Pepi,classes de català molt profitoses.Som-hi.

Facundo Cassà de la Selva
3.

Hola Pepi la Nuit,
Tu quants anys tens? T'ho pregunto perquè és possible que tinguéssis la sort de poder fer classes de català al col·legi. En canvi, el tal Puigmolé, que diu que és jubilat, per degràcia no va poder i molt em temo que per molt que s'hi esforci ara, difícilment el podrà esciure a la perfecció.
En tot cas, si vols donar lliçons d'ortografia, i tal com ja ha dit un cassanenc en un comentari anterior, hauries de repassar una mica els apunts i no escriure frases com "Tu dic amb tot el respecte", que evidentment hauria de ser "T'ho dic amb tot el respecte". També estaria bé que si vols acusar a algú de ser pedant t'atreveixis a signar amb nom i cognoms.

Pepi la Nuit Cassà de la Selva
1.

Enric, està molt bé tot el que dius i ho comparteixo al cent per cent; En tot cas, si que et vull donar un consell i tot tenint en compte que estàs jubilat, fora bo que fessis un curs de català i així, el lector de les teves legítimes reivindicacions, no agafaria mal d'ulls(destrosses el català) Tu dic amb tot el respecte. Aquí Cassà es fan cursos per compte de parla.cat i si bé la persona que ho porta és una mica pedant, crec que ho podràs suportar.

Comenta aquest article