Vine a cassadigital.cat!

Editorial

El divendres, 29 de gener a la biblioteca de la Sala Galà va tenir lloc l’assemblea anual ordinària de Llumiguia/Editora Cassanenca, reunió que té per objectiu passar balanç de l’any anterior i plantejar les opcions de treball per l’exercici present.

A la reunió d’enguany es va informar dels resultats econòmics de l’any 2009 que, amb les mesures de reducció de costos adoptades, havies estat correcte si havien servit per aturar la tendència negativa de l’exercici anterior i es va confirmar la necessitat de mantenir la mateixa línia de treball en els propers mesos.
 
Un aspecte important, que va centrar bona part del debat entre els assistents a la reunió va ser el paper del cassadigital en el futur, com a eina de comunicació local.
 
Després d’un any i mig d’experiència es pot dir que la versió digital ja té una característiques i una vida pròpia que s’ha sabut diferenciar del producte en paper i que cal confiar que en el futur ambdós productes tinguin possibilitats de funcionar de manera autònoma, amb continguts comuns en determinades àrees però amb una vida pròpia específica i molts elements particulars que facin que cada producte mantingui el seu públic.
 
Per ajudar a potenciar el producte digital es va valorar la necessitat de donar-hi més continguts, i diversificar els col·laboradors que hi escriuen. Les possibilitats que dóna el producte digital s’han d’obrir a tota la ciutadania i per això es vol aconseguir incrementar la participació dels cassanencs i cassanenques en els amplis espais i possibilitats que són la web: opinió, notícies, actualitat, fotografies, agenda....
 
Per això a partir d’ara proposem a totes les entitats que tenen coses a explicar als cassanencs que facin us de la web i posin els continguts que els interessin, de manera independent o complementària als continguts per a la revista impresa, en la nostra web. Per això cal que envieu un correu a llumiguia@gmail.com acceptant la proposta. Us trametrem de manera immediata el mecanisme i la contrasenya per poder accedir a la web i d’aquesta manera fer-la més oberta als continguts que vulguin tots els convilatans.
 
Si voleu obrir el vostre propi blog, si voleu posar informació sobre alguna activitat futura o ja desenvolupada, si vols donar a conèixer les teves fotografies, si vols explicar el que fa l’entitat de la qual formes part...
Ja ho saps
Envia un correu a llumiguia@gmail.com i t’obrirem les planes del cassadigital.cat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article