Atenció, comentaristes

EditorialEn les darreres setmanes el fluxe de comentaris al web cassadigital.cat s'ha incrementat de manera important degut en bona part a la campanya electoral.

Per respectar les opcions de lliure expressió s'ha publicat la majoria de comentaris que s'han anat penjant encara que no complissin estrictament la normativa establerta el gener el 2010.

Recordem a tots els lectors i col·laboradors el que vam dir en aquell moment, que continua plenament vigent, i que s'aplicarà de manera estricta:

"L'empar en l'anonimat només serveix per la proliferació de comentaris injuriosos, insultants, i en línies generals poc positius per a un dels principals objectius de la pàgina: fomentar el diàleg".

" Tots els comentaris que es publiquen a la web han de ser enviats per persones que estiguin identificades pels coordinadors de la pàgina. Per això, si bé s'admetran comentaris que surtin publicats amb pseudònim, caldrà que el seu autor enviï el seu nom, DNI, correu electrònic i telèfon (mòbil amb preferència) que l'identifiqui clarament.

    Les dades facilitades es podran confirmar des de l'administració de la web i no es facilitaran als particulars; però sí estaran disponibles per si cal informar-ne a alguna autoritat judicial.

Igualment, demanem als autors dels comentaris que s'esmercin en l'ús d'un llenguatge gramaticalment correcte per afavorir la qualitat general del web. Amb els correctors que habitualment es fan servir als ordinadors actuals es pot aconseguir aquesta mínima qualitat que serveixi per normalitzar el català que es fa servir al web.


Amb aquestes mesures esperem poder continuar garantint la possibilitat de manifestar lliurement la seva opinió a tots els cassanencs i cassanenques que ho desitgin, afavorint al mateix temps la creació d'un marc de diàleg constructiu i profitós per als lectors.

Gràcies a tots pel vostre suport i fidelitat.

Comentaris

Salvador Cassà de la Selva
8.

Ara veig que le meu comentari anterior té més vots negatius que positius. Que ja no queda sentit de l'humor en aquest poble o què?

Salvador Cassà de la Selva
7.

#5 Ui, a veure si a causa del llenguatge (pebrots) no li deixaran publicar la seva opinió

Josep Figueres Cassà de la Selva
6.

Crec que la gent no ho acaba d'entendre.... això és internet, i tots els mètodes que pots posar és com posar balles al camp. Serà com la llei Sinde que no aconseguiran res, doncs el mateix...

Hi ha un comentari que deia d'anar a les oficines de llumiguia i que et donessin un usuari i contrasenya amb persona. Això seria pràcticament el mateix que matar els comentaris directament... perquè això ho faria 2 persones. Que una altre solució és aquesta eh? cap comentari per ningú i ja esta, i es mata tota la interactivitat que podria tenir aquesta pàgina, i es converteix amb una eina exclusivament de consulta. Personalment, crec que seria molt trist...

joan maymi coloreu cassa de la selva
5.

Tinc el convenciment que la majoria dels comentaris “improcedents”, que s’han fet, no haurien sortit si s’haguessin hagut de signar amb noms i cognoms, o amb "pseudònim" conegut. El que falten son “pebrots”... Madurem tots una mica més i obrem en conseqüència .

CARME CASSA DE LA SELVA
4.

Estic totalment d' acord amb en Salvador. Tots els comentaris' haurien de posar almenys amb el nom de pila de la persona i no el pseudònim. És molt fàcil criticar amb duresa i ni tan sols ser prou valent per posar el teu nom.

Comenta aquest article