Un exemple a seguir en temps difícils

EditorialPossiblement un dels desitjos que es repetiran en aquestes diades de Nadal serà el  de demanar que l’any que ve sigui millor que el que estem acabant. Seria absurd tancar els ulls davant la realitat que ens envolta i imaginar que l’any 2011 ha estat un any positiu per a la majoria de ciutadans del nostre poble i país. No podem obviar que la crisi econòmica ha afectat de manera important la nostra societat i el que sembla pitjor no hi ha perspectives clares de veure la sortida a una situació cada cop més complicada.
Però curiosament aquest dies hem pogut assistir a una mobilització ciutadana important al nostre poble que demostra que quan més difícils semblen les coses hi ha brots verds d’esperança que ens permeten  somniar que ens podrem sortir amb les ganes, l’entusiasme i la bona entesa entesa entre els diferents col·lectius locals
La creació al nostre poble d’una comissió que s’ha encarregat de coordinar les activitats d’entitats ben diverses que han volgut donar suport a la  campanya de la marató de TV3 ha demostrat que si hi ha un objectiu comú es poden sumar les diferents sensibilitats locals per aconseguir uns resultats realment encomiables.
L’empenta i esperit demostrats pels impulsors de la comissió A Cassà sentim la marató s’ha encomanat a les entitats locals i així s’ha aconseguit que la campanya de TV3 sigui viscuda de manera més intensa que mai a Cassà amb el que això significa d’autoestima i satisfacció personal i col·lectiva.
Aquest esperit solidari que en diades nadalenques sol sortir a relluir de manera més freqüent caldrà que el mantinguem ben viu en els propers mesos i que el mateix afany de treballar plegats ens doni empenta per aplegar esforços conjunts en tota la societat -local i nacional- per sortir enfortit d’un temps de tempesta.

Bon Nadal i feliç any nou!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article