PREVISIÓ D'AVUI

Màxima: 30 Cº
Mínima: 15 Cº
sol
PREVISIÓ DE DEMÀ

Màxima: 31 Cº
Mínima: 14 Cº
Matí
Tarda

DISSABTE, 23 JUNY 2018 | 10.11hh

Editorials


DILLUNS, 7 MARÇ 2016. 19:45h

El compromís ciutadà del PAM

Un total de 145 accions integren el Pla d’Acció Municipal,. Una programa elaborat per l’equip de govern que) defineix quins són els objectius, les línies a seguir, les intencions i les accions més rellevants que configuren l’acció del Govern municipal de la legislatura 2015-2019, segons manifesta el mateix ajuntament.

El PAM ve a ser com un programa electoral si bé a un nivell superior d’actuació, tota vegada que  fa un pas endavant i posa a l’abast del ciutadà el compromís assumit per l’equip de govern a l’hora de tirar endavant les promeses formulades durant la campanya electoral; d’alguna manera del PAM ve a ser una ratificació i un compromís púbic de complir amb allò que s’havia promès durant la campanya; així la gent podrà començar a deixar de dir allò tan habitual que un cop fet la campanya  s’obliden de totes les promeses fetes..
Ampliar

Lectures 11812 lectures   Comentaris Cap comentariDIUMENGE, 14 FEBRER 2016. 10:00h

Estimada Muriel,

La Muriel Casals ens ha deixat aquesta matí.

El president d'Òmnium, Jordi Cuixart, dedica a la Muriel el següent article:

Estimada Muriel,

"Estimem-nos", ens deia sempre la Muriel, "estimem-nos que això és tan bonic". I aquest ha sigut sempre un lema net de la nostra entitat durant aquests anys. Mai tan poques paraules han tingut tanta força.

Això és el que, en bona mesura, hem fet des d’Òmnium i, si m'ho permeteu, des d’amplis espais de l’independentisme i el conjunt del sobiranisme..
Ampliar


Lectures 574 lectures   Comentaris Cap comentaripublicitat

DIJOUS, 11 FEBRER 2016. 19:00h

President Puigdemont

Just quan semblava que Catalunya es veuria abocada a un nou procés electoral, un acord a darrera hora i un gran gest d’Artur Mas van ser els desllorigadors del procés de construcció del govern de Catalunya. Mas fa un pas al costat, la CUP reconeix errors i farà canvis, Junst pel Sí renuncia al seu candidat i finalment el fins ara aquell moment alcalde de Girona, Carles Puigdemont serà el nou president de la Generalitat de Catalunya..
Ampliar

Lectures 450 lectures   Comentaris Cap comentariDIMECRES, 30 SETEMBRE 2015. 18:00h

I tot és possible

Els resultats de diumenge 27 de setembre han deixat clara la voluntat del poble català d’anar fent un cami nou separat de l’estat espanyol. La nova composició del parlament català amb  73 diputats a favor de la independència i més del 47% dels vots  dipositats donen força a un clar missatge a favor de la separació de l’estat espanyol, no poden tenir gaires lectures: Catalunya vol ser un nou estat d’Europa  i diguin el que diguin a Madrid, a partir d’ara tot és possible i hem encetat el camí cap a la plena sobirania  nacional..
Ampliar

Lectures 696 lectures   Comentaris Cap comentaripublicitat

DIMARTS, 22 SETEMBRE 2015. 23:45h

Voteu en gran

És imminent l'instant en què milions de ciutadans d'aquest país, individualment davant l'urna, hauran de respondre a un emplaçament col·lectiu. D'aquesta jornada pot emergir, o no, un procés d'emancipació nacional basat en l'exercici democràtic, una superació del marc que deriva de la transició política de finals dels anys setanta del segle passat. Algun dia els historiadors fixaran l'inici del procés en el qual estem immersos com a societat però, avui, volem cridar l'atenció sobre els símptomes preocupants que s'han aguditzat al llarg d'aquests dies de campanya electoral..
Ampliar

Lectures 589 lectures   Comentaris Cap comentariDIVENDRES, 4 SETEMBRE 2015. 16:30h

Cap al número 1000

Benvolguts i benvolgudes,

Als voltants de la Feta Major de l’any 2036, si Déu vol i la cosa continua com fins ara, hauria de sortir al carrer el número 1.000 de Llumiguia. Si això passa voldrà dir que la revista de Cassà de la Selva haurà superat els noranta anys de vida, i que els cassanencs i cassanenques continuen estimant-se aquest mitja de comunicació i el consideren com a propi.

Certament és força agosarat,  en aquests moments, vaticinar què pot passar amb els mitjans de comunicació en els propers temps i encara més aventurar que hi haurà d’aquí a vint-i-un anys..
Ampliar

Lectures 513 lectures   Comentaris Cap comentariDIMARTS, 30 JUNY 2015. 17:45h

Primer contacte

El nou Ajuntament ha començat a treballar; el 13 de juny, amb el ple de constitució del nou consistori de Cassà es va encetar un nou període de la via municipal que vindrà marcat per la recuperació, per primer cop en vuit anys de la majoria absoluta d’un grup polític al nostre consistori. Esquerra Republicana tindrà majoria absoluta cosa que no havia passat en els darrers quatre anys quan CiU va estar al govern amb sis de tretze regidors i en el període anterior marcat per una moció de censura en un consistori amb quatre forces polítiques diferents..
Ampliar

Lectures 695 lectures   Comentaris Cap comentariDIJOUS, 28 MAIG 2015. 19:15h

Quatre anys per reanimar Cassà

an estat només cinc vots, però la llei electoral és ben clara i les matemàtiques són inapel·lables; ERC ha guanyat l'Ajuntament de Cassà i tindrà set regidors per tirar endavant el nostre poble durant els propers quatre anys. El resultat de les eleccions d'aquest 24 de maig, vigília de Festa Major, han estat aclaridors: la llista encapçalada per Martí Vallès ha guanyat més de sis-cents vots en relació a quatre anys enrere i ha superat a la que liderava Robert Mundet; els 340 vots guanyats per CiU en relació al 2011 han estat insuficients per aconseguir recuperar l'alcaldia de Cassà i CiU es queda amb els sis regidors que tenia amb la diferència que ara no té tres grups a l'oposició sinó un de solitari al govern..
Ampliar

Lectures 1367 lectures   Comentaris Cap comentariDIMARTS, 2 DESEMBRE 2014. 22:00h

El "fracàs" de 4.407 vots

Ara resulta que va ser un fracàs. Van trigar una mica massa a dir-ho però finalment a Madrid van trobar la resposta a la gran manifestació democràtica del poble català. Dir que ha estat un fracàs i fer creure a tot el món que la diada del 9N no va aconseguir els seus objectius. Des de Madrid continuen entestats en no veure més enllà de la seva realitat i quan la ciutadania de Catalunya surt d’una manera tan massiva al carrer per fer una cosa tan simbòlica -i podríem dir fins i tot que tan poc atractiva pel valor que podia tenir- i profundament democràtica  en comptes de mirar, escoltar, aprendre i reaccionar, només saben mantenir-se en la seva postura de negar -ho tot i dir que ha estat un fracàs, que s’ha quedat més gent a casa que no pas els que han anat a votar i  que hi ha més catalans que independentistes..
Ampliar

Lectures 3795 lectures   Comentaris Cap comentariDIUMENGE, 16 NOVEMBRE 2014. 12:45h

Un error, sí; manipulació, no.

A la portada del darrer exemplar de Llumiguia (740-octubre 2014) apareix una fotografia que no s'hauria d'haver publicat ja que  per una errada en el tractament fotogràfic hi surten  persones duplicades. Per aclarir el que va passar expliquem que hi ha programes informàtics que es dediquen específicament a "enganxar" diferents imatges tirades des d'un mateix punt per donar sensació  de panoràmica..
Ampliar


Lectures 920 lectures   Comentaris Cap comentari12345...7>
ginyginy

giny

giny

giny

giny

Vídeos

Cartes dels lectors

revetlla de sant joan

festiva -

Proposo que de cares a l'any que ve l'ajuntament, cassadefesta o algú amb empenta organitzi una revetlla popular de sant joan....

Llegir més
Lectures 91 lectures   Comentaris Cap comentari

Galeries

giny
giny

Entitats

1.11.2016. 00:00h

NOU COORDINADOR A L'ESCOLA DE TENNIS

  ÁLEX CONDOM GÁMEZ , NOU RESPONSABLE DE L’ESCOLA DE TENNIS Va començar a primers de ... Llegir més

Lectures 1157 lectures   Comentaris Cap comentari
17.10.2015. 20:34h

GRÀCIES CASSÀ !!

 L’ONCOTRAIL ES CONSOLIDA I RECAPTA MÉS DE 90.000 EUROS El 3 i 4 d’octubre es va celebrar amb gran ... Llegir més

Lectures 1583 lectures   Comentaris Cap comentari
21.11.2014. 20:18h

Guspira Teatre emprèn la temporada tardor-hivern.

Després de l’estrena de la nostra darrera obra, Sopar Fred, a finals de febrer d’enguany, ja teníem ... Llegir més

Lectures 1725 lectures   Comentaris Cap comentari

Visita totes les entitatsginy

publicitat
LLimas SL

Els blocs

11.02.2018. 18:53h

Dignitat, responsabilitat i radicalitat democràtica

El Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana, reunit en sessió ordinària a Igualada aquest dissabte ... Llegir més

Lectures 211 lectures   Comentaris Cap comentari

Visita tots els blocsLes notícies...giny


publicitat

baner

generalitat © cassadigital.cat, 2018 | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta