PREVISIÓ D'AVUI

Màxima: 24 Cº
Mínima: 9 Cº
sol
PREVISIÓ DE DEMÀ

Màxima: 26 Cº
Mínima: 11 Cº
Matí
Tarda

DIMARTS, 24 OCTUBRE 2017 | 00.30hh

Resultats de l'etiqueta assemblea nacional catalana


Bloc de ANC Seccio local

FEM FUTUR per una Catalunya millor

7.01.2017.

L'ANC va presentar el passat 3 de gener Fem futur, la nova campanya nacional i territorial de 2017. En una roda de premsa celebrada a la seu central, el president de l'entitat independentista, Jordi Sànchez, ha explicat les noves accions com "la darrera campanya de l’ANC".
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Vols veure una bombeta de més de 15 metres, encesa per més de 300 espelmes?

1.09.2016.

Divendres 2 de setembre, a les 9 del vespre, convertirem la Plaça de la Coma en escenari d’un acte de protesta en contra la pobresa energètica. Farem una bombeta gegant (de més de 15 metres) i l'encendrem amb més de 300 espelmes per denunciar l’actitud que té l’Estat espanyol davant d’una problemàtica que viuen milers de persones a casa nostra.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Estem A PUNT, per lluitar en contra de la pobresa energètica

3.09.2016.

El passat divendres 2 de setembre vam convertir Plaça de la Coma de Cassà en escenari d’un acte de protesta en contra la pobresa energètica. Vam fer una bombeta gegant (de 15 metres de llargada) i vam encendre 365 espelmes (una per cada dia de l’any) per denunciar l’actitud que té l’Estat espanyol davant d’una problemàtica que viuen milers de persones a casa nostra.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Consulta interna als socis de l'ANC

2.07.2016.

 Vols que l’ANC exigeixi a les Institucions Catalanes que convoquin el poble de Catalunya a un Referèndum per DECIDIR sobre la independència? Aquesta és la pregunta que l’ANC formula a tots els associats de ple dret i als simpatitzants que figurin a la base de dades.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Què pensa l'ANC de la proposta de resolució presentada per JUNTS PEL SÍ i per la CUP al Parlament de Catalunya?

31.10.2015.

L'Assemblea Nacional Catalana: Declarem la nostra satisfacció i el nostre ple acord amb la proposta de resolució presentada al registre del Parlament de Catalunya per Junts pel Sí i la Candidatura d'Unitat Popular en tant que recull la voluntat i l'esperit de la majoria de ciutadans que el passat 27S ens vàrem expressar de manera inequívoca a les urnes.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Endavant, ara és l'hora!

11.08.2015.

L’ANC dóna el seu suport a les candidatures independentistes que defensin el SI a la independència de Catalunya en les eleccions del 27S Les eleccions del proper 27 de setembre s’han convocat per  ser el referèndum que l’Estat espanyol no ens ha deixat fer.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

ESTEM PREPARATS [3] per ser independents. VIA LLIURE!

23.07.2015.

Per dignitat: per ser els amos del nostre futur col·lectiu i, per tant, ser responsables del nostre destí.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

ELS AJUNTAMENTS PER LA INDEPENDÈNCIA 24-05-15

21.05.2015.

De camí cap als comicis plebiscitaris al Parlament del 27 de setembre, que han de substituir definitivament el referèndum que els poders espanyols s'entesten a impedir-nos, ara és l'hora d'incrementar la força també des dels ajuntaments, la institució més propera als ciutadans.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Ben tornats a Ítaca, ara a pencar

7.03.2015.

N’havíem parlat tant, hi havíem somniat, havíem sortit per fer el viatge cap a Ítaca. I ara resulta, tot d’una, que ja hi som. Hi vam arribar el 9 de novembre i Penèlope… Ja que Ítaca és una metàfora que hem utilitzat tantíssim, recordem com cal, si us plau, la història de l’Odissea: després d’anys i panys de travessia, Ulisses va arribar a la seva illa, adormit, extenuat pel viatge, i la va trobar plena de pretendents, plena d’unionistes, que en el seu cas pretenien unir-se a Penèlope i en la nostra metàfora serien les darreres dificultats que encara ens cal superar per arribar a la independència! Ho va dir també Josep Pla: “Tot és sempre més complicat que el que ens havia semblat al primer cop d’ull”.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Les respostes per al país nou: Regeneració democràtica "Com es farà la nova Constitució?"

26.01.2015.

  RESPOSTA S’han de convocar unes eleccions amb caràcter constituentimmediatament després de la proclamació d’independència.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Les respostes per al país nou [5]: DIGNITAT > "Els països del món ens faran costat?"

19.12.2014.

      RESPOSTA Tot fa pensar que sí.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Les respostes per al país nou [4]: BENESTAR > "Com es podran assegurar els serveis públics si hi ha crisi?"

4.11.2014.

        RESPOSTA Tot fa pensar que sí.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Les respostes per al país nou [3]: CATALUNYA A EUROPA

29.10.2014.

        RESPOSTA La resposta més clara i honesta sobre la pertinença de Catalunya a la UE és que hi ha quatre escenaris possibles.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Les respostes per al país nou [2]: EDUCACIÓ

20.10.2014.

        RESPOSTA La validesa dels títols universitaris que ja s’han obtingut està assegurada, ja que continuaran sent llicenciatures, diplomatures o màsters que han estat aprovats pel ministeri d’Educació espanyol.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Les respostes per al país nou [1]: INFRAESTRUCTURES

12.10.2014.

  A partir d'avui comencem una sèrie dedicada a les preguntes i respostes que hom pot plantejar-se sobre el nou Estat Català.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Comunicat de l'ANC arran de la suspensió de la Llei de Consultes

29.09.2014.

COMUNICAT DE L'ANC EN RESPOSTA A LA SUSPENSIÓ CAUTELAR DE LA LLEI DE CONSULTES El Tribunal Constitucional acaba de suspendre la Llei de Consultes i el Decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Disfrutem del present i treballem pel futur [Vídeo]

22.09.2014.

DISFRUTEM DEL PRESENT AMB ALEGRIA I TREBALLEM PEL FUTUR AMB IL·LUSIÓ Aquest Onze de Setembre ha estat un èxit, hem estat 1.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

L'Onze de Setembre, Barcelona s'escriurà amb V

31.08.2014.

  Rosa Parks es va convertir en un important personatge històric quan l'1 de desembre de 1955, a la localitat de Montgomery, Alabama, va refusar d'obeir l'ordre de James Blake, un conductor d'autobús, d'asseure's a la part del darrere del vehicle per tal de deixar lloc per als blancs (un mandat de les Lleis Jim Crow).
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Informació Via Catalana 2014

20.08.2014.

El proper ONZE DE SETEMBRE farem la V a Barcelona i volem que sigui un acte potent, per enviar un missatge clar al món i per fer inevitable que el 9N votem. Per això és important fer la inscripció, per garantir-ne la logística i assegurar-nos que tots els trams s'omplen.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

El 9-N és la data que canviarà el nostre futur. El 9-N votarem.

16.07.2014.

La Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, ha participat aquest dissabte a la Festa d' El Punt Avui, en el marc de la iniciativa "The World Meets Catalonia" promoguda per l'ANC. En el seu discurs, que com sempre va ser clar i entenedor, Forcadell ens va instar a tenir més coratge i força ara que estem arribant al final i que previsiblement l'Estat espanyol farà els seus màxims esforços per evitar que votem.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Estem preparats per construir el país de tots.

27.06.2014.

Per què ens cal un estat? Els estats permeten prendre decisions pròpies per al benefici dels seus ciutadans. Volem un estat veritablement de dret, social i democràtic, que defensi els drets de tothom que viu a Catalunya. Com qualsevol dels altres estats del nostre entorn. Ens cal tenir un estat perquè volem construir un futur compartit.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

El món coneix Catalunya

10.06.2014.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha posat en marxa la campanya “The world meets Catalonia”, un projecte inèdit que vol L'fer conèixer la realitat de Catalunya a persones d’arreu del món de manera directa, presencial i participativa. L’activitat tindrà lloc el cap de setmana de l’11 al 13 de juliol i consistirà en l’acolliment de persones de països d’arreu del món a diferents llars catalanes de les comarques de Girona i Osona.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Empastifen la democràcia

20.03.2014.

No han passat ni tres mesos i el mural per la independència, pintat per Àlex Calzada a iniciativa de Cassà per la Independència-ANC, ha estat objecte de la ira d'algun vàndal. Al mateix temps, diaris espanyols com ABC i El País són partidaris d´il·legalitzar l´Assemblea Nacional Catalana, fa poc un columnista de La Razón ha comparat la presidenta de l´entitat, Carme Forcadell, amb el militar colpista Antonio Tejero.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Catalunya, econòmicament, és viable?

12.03.2014.

Des de Cassà per la Independència (Assemblea Nacional Catalana a Cassà) portem treballant des de fa més de 2 anys per aconseguir la plena llibertat del nostre país. Ara que ja s’acosta el moment de la veritat, ara que ja tenim a la vista el 9N, la data del referèndum, obrim un altre front, un bloc al Cassà Digital –gràcies per la bona disposició dels companys d’aquest mitjà- on anirem entrant comentaris sobre les raons per les que volem la independència.
Llegir més


giny

<

InformaciÛ díinterËs al ciutad‡: #giny

giny

giny

giny

giny

Entitats

1.11.2016. 00:00h

NOU COORDINADOR A L'ESCOLA DE TENNIS

  ÁLEX CONDOM GÁMEZ , NOU RESPONSABLE DE L’ESCOLA DE TENNIS Va començar a primers de ... Llegir més

Lectures 859 lectures   Comentaris Cap comentari
17.10.2015. 20:34h

GRÀCIES CASSÀ !!

 L’ONCOTRAIL ES CONSOLIDA I RECAPTA MÉS DE 90.000 EUROS El 3 i 4 d’octubre es va celebrar amb gran ... Llegir més

Lectures 1216 lectures   Comentaris Cap comentari
21.11.2014. 20:18h

Guspira Teatre emprèn la temporada tardor-hivern.

Després de l’estrena de la nostra darrera obra, Sopar Fred, a finals de febrer d’enguany, ja teníem ... Llegir més

Lectures 1487 lectures   Comentaris Cap comentari

Visita totes les entitatsginy

Els blocs

3.10.2017. 21:19h

Per la dignitat d'un poble

El dilluns 2 d'octubre ens vam trobar al polivalent d'Aiguaviva per donar suport als companys de tots els pobles que l'1 ... Llegir més

Lectures 97 lectures   Comentaris Cap comentari
28.01.2017. 00:00h

Ja comença a ser l'hora

Ara s’ha destapat la caixa dels trons i el missatge que feia mesos que Santiago Vidal anava pregnant pels pobles i ... Llegir més

Lectures 822 lectures   Comentaris Cap comentari

Visita tots els blocsginy

Editorial

07.03.2016 19.45

El compromís ciutadà del PAM

Un total de 145 accions integren el Pla d’Acció Municipal,. Una programa elaborat per l’equip de govern que) defineix quins són els objectius, les línies a seguir, les ...
Llegir més

Lectures 11711 lectures   Comentaris Cap comentari
giny

publicitat
LLimas SL

Les notícies...

publicitat

banerCartes dels lectors

En la mort de Ramon Sitjà

X. Carrera -

El bàsquet  gironí està de dol, el  diumenge 9 de Octubre del 2017 a la tarda rebia una trucada de la Pilar Lara que treballa a la Territorial Gironina de bàsquet, ...

Llegir més
Lectures 96 lectures   Comentaris Cap comentari


Etiquetesgeneralitat © cassadigital.cat, 2017 | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta