PREVISIÓ D'AVUI

Màxima: 25 Cº
Mínima: 12 Cº
sol
PREVISIÓ DE DEMÀ

Màxima: 26 Cº
Mínima: 13 Cº
Matí
Tarda

DISSABTE, 26 MAIG 2018 | 05.57hh

Resultats de l'etiqueta catalana


Bloc de ANC Seccio local

La Declaració d'Independència de Catalunya

29.10.2017.

Aquesta és la Declaració d'Independència aprovada el divendres 27 d'octubre de 2017 al Parlament de Catalunya, amb 70 vots a favor, 10 en contra i 2 en blanc: Nosaltres, representants democràtics del poble de Catalunya, en el lliure exercici del dret d’autodeterminació, i d’acord amb el mandat rebut de la ciutadania de Catalunya, CONSTITUÏM la República Catalana com a Estat independent i sobirà, de dret, democràtic i social.
Llegir més


Oncolliga Cassà

ONCOLLIGA I LA SETMANA CATALANA DE LA PREVENCIÓ DEL CÀNCER

13.03.2015.

 ONCOLLIGA I LA SETMANA CATALANA DE LA PREVENCIÓ DEL CÀNCER Des de la Fundació Oncolliga Girona – Lliga catalana d’ajuda al malalt de càncer i la Federació catalana d’entitats contra el càncer organitzen cada any la Setmana catalana de la prevenció del càncer (durant la segona setmana d’octubre) , una celebració que  es fa conjuntament en els  diferents municipis de les 4 províncies de Catalunya, amb l’objectiu de de difondre el nou Codi Europeu Contra el càncer.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

DECLARA'T A CATALUNYA

5.06.2014.

Declara’t a Catalunya és el nou projecte de l’Assemblea on convidem a tots els ciutadans a col·laborar en la creació de la Agència Tributària de Catalunya, una estructura d’estat IMPRESCINDIBLE. Cada cop que presentem una declaració a Espanya, a part de pagar, li estem donant molta informació.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

L'ANC davant l'abdicació del rei dels espanyols

2.06.2014.

Davant la notícia de l'abdicació del Rei d'Espanya, Joan Carles I i les diferents crides a les concentracions d'avui al vespre, des del Comitè Permanent de l'ANC volem manifestar el següent: L'ANC basa la seva actuació en el Full de Ruta 2014-2015 aprovat en la passada Assemblea General i que remarca clarament que "l'objectiu prioritari del poble català és la celebració de la consulta el 9 de novembre de 2014 com a fórmula internacionalment més acceptada d'accedir a la independència en un marc democràtic.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

A Europa, SíSí

16.05.2014.

El proper 25 de maig hi ha eleccions europees. Si volem que Europa -i el món- es fixi més en nosaltres, si volem que quedi ben clar que decidirem el nostre futur de forma democràtica i pacífica, si volem que tothom sàpiga que estem preparats per ser un nou estat, si volem tot això, en les eleccions europees del 25 de maig hem de fer 2 coses: 1) Hem d'anar a votar.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Quan Catalunya sigui independent, podré continuar cobrant la pensió?

25.04.2014.

Sí, les pensions es podran continuar mantenint. Però en tot cas, això, no depèn de si Catalunya és independent o no, sinó de l'equilibri entre el nombre de pensionistes i el nombre de persones que cotitzen a la Seguretat Social. Catalunya serà capaç de fer front a les pensions i les prestacions d’atur amb un Estat propi, segons els càlculs de la pròpia conselleria d’Economia.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Per Sant Jordi, estelades i Signa un vot!

17.04.2014.

Aquests propers mesos, fins el 9 de novembre, seran molt intensos i caldrà que fem pinya entre nosaltres, la societat civil, i, també, que fem costat a les nostres institucions. Tots plegats ens haurem de mantenir ferms en els nostres plantejaments, i decidits a seguir el nostre full de ruta.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Estem preparats

10.04.2014.

Aquest dissabte 5 d'abril s'ha fet a Tarragona la II Assemblea General Ordinària de l'ANC. Hi hem aprovat el nou full de ruta, després de votar-ne les esmenes, hem aprovat la data de les properes eleccions als càrrecs de l'ANC -tant nacionals com locals- que seran el proper 10 de maig i hem conegut la iniciativa que s'ha decidit per l'Onze de Setembre d'enguany, la V de voluntat, de votar, de victòria i altres accions (de les que ja us anirem informant).
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Ja tenim la Gigafoto, ara toca nou full de ruta

3.04.2014.

Ens hem hagut d'esperar perquè el repte era molt important però ja la tenim aquí. Gràcies a la feina de l'Equip Audiovisual de l'ANC i també a tots els fotògrafs voluntaris que aquell dia van fer la seva feina disciplinadament. És una prova més que la societat catalana pot aconseguir tots els reptes que es proposi.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Nosaltres continuem endavant.

28.03.2014.

El 23 de gener de 2013 el Parlament de Catalunya va aprovar una Declaració de Sobirania i del Dret a Decidir del poble de Catalunya [document] Ara, el Tribunal Constitucional espanyol ha fet una sentència amb la intenció d'anul·lar aquesta declaració, però, els actors polítics que estan portant el procés -el Govern, el Parlament, els partits polítics que hi van donar suport i les entitats de la societat civil, amb l'ANC al capdavant- han decidit continuar endavant, no fer-ne cap cas i ser conseqüents amb la declaració aprovada que es resumeix en "som sobirans i volem decidir el nostre futur".
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Empastifen la democràcia

20.03.2014.

No han passat ni tres mesos i el mural per la independència, pintat per Alex Calzada a iniciativa de Cassà per la Independència-ANC, ha estat objecte de la ira d´algun vàndal. Al mateix temps, diaris espanyols com ABC i El País són partidaris d´il.
Llegir més


Bloc de Joan Maymí Coloreu

un lloro, un moro i un mico, i ...

7.09.2011.

Un lloro, un moro i un mico, i un senyor de Puerto Rico. L’any 1986 Francesc d’A. Manill va publicar al “Semanario de Palamós” (1883-1888) una poesia que és una variant comarcal de la famosa “Un lloro, un moro, un mico i un senyor de Puerto Rico”. La veritat és que el títol de la poesia l’havia sentit moltes vegades, però no l’havia aconseguit mai escrita.
Llegir més
giny

giny

giny

giny

giny

Cartes dels lectors

Què fem amb la plaça de la Coma?

cassanenca -

Ens agradaria que la plaça de la Coma estigui tancada al trànsit de cotxes. ...

Llegir més
Lectures 388 lectures   Comentaris 3 comentaris
giny
giny

Entitats

1.11.2016. 00:00h

NOU COORDINADOR A L'ESCOLA DE TENNIS

  ÁLEX CONDOM GÁMEZ , NOU RESPONSABLE DE L’ESCOLA DE TENNIS Va començar a primers de ... Llegir més

Lectures 1138 lectures   Comentaris Cap comentari
17.10.2015. 20:34h

GRÀCIES CASSÀ !!

 L’ONCOTRAIL ES CONSOLIDA I RECAPTA MÉS DE 90.000 EUROS El 3 i 4 d’octubre es va celebrar amb gran ... Llegir més

Lectures 1543 lectures   Comentaris Cap comentari
21.11.2014. 20:18h

Guspira Teatre emprèn la temporada tardor-hivern.

Després de l’estrena de la nostra darrera obra, Sopar Fred, a finals de febrer d’enguany, ja teníem ... Llegir més

Lectures 1703 lectures   Comentaris Cap comentari

Visita totes les entitatsginy

publicitat
Anunci nuria herrero març 14

Els blocs

11.02.2018. 18:53h

Dignitat, responsabilitat i radicalitat democràtica

El Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana, reunit en sessió ordinària a Igualada aquest dissabte ... Llegir més

Lectures 191 lectures   Comentaris Cap comentari

Visita tots els blocsLes notícies...giny


publicitat

baner

generalitat © cassadigital.cat, 2018 | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta