PREVISIÓ D'AVUI

Màxima: 13 Cº
Mínima: 4 Cº
sol
PREVISIÓ DE DEMÀ

Màxima: 10 Cº
Mínima: 2 Cº
Matí
Tarda

DIMARTS, 20 FEBRER 2018 | 08.40hh

Resultats de l'etiqueta independència


Bloc de ANC Seccio local

Per la dignitat d'un poble

3.10.2017.

El dilluns 2 d'octubre ens vam trobar al polivalent d'Aiguaviva per donar suport als companys de tots els pobles que l'1 d'octubre van patir agressions. Vam compartir les experiències, les desagradables i les positives, i vam agafar forces pels propers dies, en els que potser caldrà seguir protegint les nostres institucions i els nostres representants polítics.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

El diumenge VOTEM SÍ i guanyem la independència!

29.09.2017.

El diumenge anirem a votar al referèndum d'autodeterminació i VOTAREM SÍ, perquè volem la llibertat i justícia social per al nostre país.  I que ningú s'equivoqui, el diumenge no votarem per fer fora Rajoy ni per salvar la democràcia a Espanya, el diumenge VOTAREM PER LA INDEPENDÈNCIA.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

1 d'octubre: votem com sempre!

28.09.2017.

 Comunicat oficial d’ANC, CUP, ERC i PDECAT a Cassà de la Selva:     Cassanencs i cassanenques,   El proper dia 1 d’octubre, estem convocats per anar a votar al Referèndum que decidirà el futur del nostre país.   On votarem? Votarem als mateixos col·legis electorals que qualsevol elecció.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

El diumenge 1 d'octubre guanyarem la República catalana

25.09.2017.

El dia 1 d'octubre estem convocats a decidir el nostre futur, i ho farem plens d'il·lusió i esperança, sense lloc a la por ni al dubte. La setmana passada hem viscut un veritable ESTAT D’EXCEPCIÓ: la guàrdia civil i la policia espanyola han detingut alts càrrecs de diverses conselleries, han incautat material a empreses i a particulars, han regirat impremtes, han fet registres inclús sense ordre judicial, han amenaçat mitjans de comunicació, centenars d’alcaldes han estat imputats, han intervingut els comptes de la Generalitat i fa pocs dies van fer un intent d’intervenir el cos dels Mossos d’Esquadra però no ho van aconseguir gràcies a la fermesa del nostre Govern.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Tenim un futur per construir i un passat per recordar. I el present per fer possible una cosa i l’altra

16.09.2017.

El dia 1 d'octubre estem convocats a decidir el nostre futur, plens d'il·lusió i esperança, sense lloc a la por ni al dubte. Donem suport i estem al costat de les institucions que avui i els dies que vindran estan sota l'amenaça d'unes estructures estatals que no pensen en el benestar ni en els drets de la societat catalana.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

SÍ, cobrarem les pensions

10.09.2017.

Les pensions i les prestacions d’atur es paguen amb l’esforç de la gent i a Catalunya aquest esforç genera prou recursos per garantir-les. En el període de 1995-2012 la seguretat social va tenir a Catalunya un balanç positiu mentre que a la resta de l’Estat fou negatiu.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

SÍ, serem un país de la Unió Europea

3.09.2017.

Els catalans som ciutadans de la Unió des de l’any 1986 i tenim drets com a tals. El Brexit demostra que sortir de la UE és un procés que no beneficia a cap de les parts i cap tractat europeu recull un protocol per al cas de secessió. Catalunya és un centre logístic imprescindible al sud d’Europa i, com a estat independent, ens convertirem en un país contribuent net.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

SÍ, és viable una Catalunya independent

27.08.2017.

Economistes de prestigi com el Premi Nobel Joseph Stiglitz o institucions com el Deutsche Bank així ho afirmen i auguren més prosperitat. Catalunya és la regió més atractiva del sud d’Europa per invertir-hi (fDi Markets), creix en exportacions a un ritme més alt que França o Itàlia i ocupa el tercer lloc de la Unió Europea en superàvit comercial.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

SÍ, cal una república catalana

20.08.2017.

 El naixement de la República Catalana és l’oportunitat per a canviar tot allò que no funciona: fer una nova constitució, substituir les velles estructures per nous models democràtics i crear un govern i una administració adequats als temps actuals.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

SÍ, el futur de Catalunya l'hem de decidir els catalans

13.08.2017.

L’autodeterminació és un dret recollit a la Declaració universal dels drets humans. El 80% dels catalans declaren voler decidir mitjançant un referèndum. Obeint aquesta voluntat majoritària dels ciutadans, s’ha anunciat un referèndum per a l’1 d’octubre vinent convocat legalment pel Govern de Catalunya, que té el suport de la majoria del Parlament i d’aquest referèndum sortirà un resultat vinculant.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Com serà la campanya del SÍ?

4.08.2017.

Ha estat presentada la campanya unitària pel SÍ a la independència en el referèndum de l’1 d’octubre pròxim. El marc escollit per a l’ocasió ha estat la plaça del Rei de Barcelona on Jordi Sànchez, president de l'ANC, acompanyat de diversos representants dels partits independentistes i de representants de la societat civil, ha explicat les principals característiques de la campanya.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

I tot això com es farà?

21.05.2017.

Respostes a certes preguntes sobre el dia D que Catalunya deixarà de ser una autonomia i passarà a ser un Estat Jofre Llombart, periodista Hi haurà un dia, si així ho vol la majoria del Parlament, en què Catalunya deixarà de ser una comunitat autònoma i passarà a ser un Estat.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Declaració de Granollers

3.05.2017.

REUNITS en ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA al Palau d’Esports de Granollers, avui, dia 29 d’abril de 2017, i davant de la nova ofensiva de l’Estat Espanyol al Parlament de Catalunya, els socis de l’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA MANIFESTEM: Que aquest nou atac al Parlament de Catalunya s’ha concretat en la citació d’aquells membres de la mesa del Parlament que van donar tràmit a les propostes 37.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

El canvi ets tu

20.04.2017.

 Ara que ja estem començant l’últim tram del camí cap a la independència, és un bon moment per reflexionar sobre algunes coses. Per una banda l’important –cabdal- paper de la societat civil en tot aquest procés que s’ha organitzat al voltant d’entitats com l’ANC on ens hi hem trobat gent molt diversa però que teníem un mateix objectiu, la independència i hem après a escoltar les idees dels altres, a respectar-nos, a trobar consensos i a avançar a un ritme conjunt, sense que ningú es quedés enrere.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

5 anys ANC, "Nosaltres som el somni"

11.03.2017.

Pel seu interès reproduïm un article publicat per Jaume Marfany, que va ser vicepresident de l'ANC.  L'Assemblea Nacional Catalana compleix 5 anys. Naixia oficialment el 10 de març de 2012 en un acte al Palau Sant Jordi de Barcelona.  L'ANC, però, havia començat a gestar-se molt abans, concretament el 13 de setembre de 2009 a Arenys de Munt.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

L'estat espanyol embarga 246.000,00 euros dels recursos de l'ANC

14.02.2017.

Benvolguts/des, Fa pocs dies hem tingut coneixement, gràcies a una empresa col·laboradora, que l'estat espanyol ha donat ordres per embargar 246.000 euros dels recursos de l'ANC. No creiem en les casualitats. Aquest embargament arriba després de la mobilització extraordinària del 6F i de la seva repercussió internacional, que ha fet augmentar la pressió sobre l'Estat espanyol.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Si vius a Catalunya has de saber que...

6.02.2017.

La xarxa de trens de Rodalies de Catalunya ha patit en el període 2012 a 2016 un total de 1.597 incidències a causa del mal estat de la infraestructura –això vol dir gairebé una incidència cada dia–, que han afectat més de 5,6 milions de persones.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

9N som tots, el 6F ens jutgen a tots

4.02.2017.

  El 6 de febrer defensem la democràcia. El judici a l'expresident Mas i les exconselleres Ortega i Rigau és el judici contra 2,4 milions de persones que vam votar el 9N. Dilluns, 6 de febrer, a les 8:15 h del matí, davant del TSJC ( passeig Lluís Companys de Barcelona) , tornarem a fer sentir la nostra veu.
Llegir més


Bloc de Joan Carles Codolà Vilahur

Ja comença a ser l'hora

28.01.2017.

Ara s’ha destapat la caixa dels trons i el missatge que feia mesos que Santiago Vidal anava pregnant pels pobles i ciutats de Catalunya (Cassà inclòs) s’ha descobert que no es podia dir . I com si el diari El País fos la veu màxima de la consciència de tot el poble s’han afanyat a fer-lo dimitir per dir coses que no són veritat, diuen.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Siguem civilitzats, viatgem en Rodalies

21.01.2017.

 Siguem civilitzats, viatgem amb Rodalies   Enric Casulleras, professor de la Universitat de Vic      El pensador de referència del liberalisme, Adam Smith, i el de la socialdemocràcia, John Maynard Keynes, estaven d’acord en una cosa: La importància de les infraestructures.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

FEM FUTUR per una Catalunya millor

7.01.2017.

L'ANC va presentar el passat 3 de gener Fem futur, la nova campanya nacional i territorial de 2017. En una roda de premsa celebrada a la seu central, el president de l'entitat independentista, Jordi Sànchez, ha explicat les noves accions com "la darrera campanya de l’ANC".
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Ara toca defensar la nostra presidenta del Parlament

9.12.2016.

Ara toca defensar la nostra presidenta del Parlament. El proper 16 de desembre Carme Forcadell ha estat citada a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Per aquest motiu, us convoquem per a donar-li suport amb un missatge clar. Ella va ser escollida democràticament per a representar el poble de Catalunya i estarem al seu costat especialment quan sigui cridada a declarar davant tribunals per un suposat delicte de desobediència al Tribunal Constitucional.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Unitat, coratge i determinació

29.11.2016.

L’11 de setembre i el 13 de novembre vam tornar a demostrar que l’independentisme està a punt, que és ben viu, i que persisteix sense defallir. Estem a punt per ajudar a néixer la república catalana i esdevenir un Estat independent. L’Assemblea Nacional Catalana reconeix i agraeix l’esforç ingent de ciutadans, institucions, polítics, i entitats.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

"Ara és l'hora de la mobilització permanent"

13.11.2016.

L'acte d'aquest diumenge en defensa de les nostres institucions i dels càrrecs electes dels atacs de l'estat espanyol ha estat un èxit. Altra vegada s'ha demostrat que la gent hi és quan se la necessita. Ha estat un acte molt emotiu i alhora ferm en els seus plantejaments. Aquí teniu algunes de les frases que han pronunciat els dirigents de les entitats convocants l'ANC, ÒMNIUM i l'AMI: Neus Lloveras, presidenta de l'AMI - "Ha estat un camí llarg, però estem a la recta final" - "No permetrem que ataquin els nostres càrrecs electes i les nostres institucions, quan ataquen a un, ataquen a tots!" Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural - ‘No tenim por’ - 'Ara és l'hora de la mobilització permanent' - ‘Si ataquen a un càrrec electe, ataquen el poble sencer’ - ‘Trencarem els ous que facin falta per menjar tantes truites com vulguem’.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

El 13N, fem sentir la nostra veu!

3.11.2016.

El Tribunal Constitucional s'ha autoatorgat la facultat de suspendre qualsevol càrrec polític si considera que pot cometre una il·legalitat. En la pràctica, això implica que, des d'avui qualsevol càrrec polític a l'Estat pot ser suspès temporalment en qualsevol moment, encara que no hagi fet res, per simple sospita del TC, convertit en guardià de les essències.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

La Ruta dels Països Catalans

20.10.2016.

El Correllengua és la mobilització més important que es fa al país en favor de la llengua i de la cultura, sempre des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. Se celebra des de 1996 arreu dels territoris de parla catalana i a Cassà un any més hi hem volgut ser.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

A la memòria del President Companys i contra la falsa justícia

14.10.2016.

Cada any ens ve a la memòria la matinada del 15 d’octubre del 1940, quan, al fossar del Castell de Montjuïc, descalç sobre la seva terra, queia afusellat el President de Catalunya, Lluís Companys i Jover. Tot i el restabliment de la Generalitat, hereva de la República, l’Estat espanyol no ha anul·lat el consell de guerra sumaríssim amb què els militars franquistes, fent ús d’una justícia feta a mida, el van condemnar a mort acusat de mantenir-se fidel a la legalitat republicana i al poble de Catalunya que l’havia escollit.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Estem a punt per poder disposar d'una xarxa de rodalies digna

8.10.2016.

Les prioritats en infraestructures de tots els governs de l'Estat espanyol són clares: financen línies només per interessos especulatius, i mai al servei de les persones o l'economia. Espanya és el segon país del món, després de la Xina, amb més quilòmetres de via de trens d'alta velocitat, però a Catalunya els ciutadans pateixen dia rere dia incidències per desplaçar-se a la feina.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Estem A PUNT, per lluitar en contra de la pobresa energètica

3.09.2016.

El passat divendres 2 de setembre vam convertir Plaça de la Coma de Cassà en escenari d’un acte de protesta en contra la pobresa energètica. Vam fer una bombeta gegant (de 15 metres de llargada) i vam encendre 365 espelmes (una per cada dia de l’any) per denunciar l’actitud que té l’Estat espanyol davant d’una problemàtica que viuen milers de persones a casa nostra.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Onze de Setembre: Estem A PUNT per la República catalana

14.08.2016.

Entrada actualitzada el 24-08-16 L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural es mantenen ferms en el seu propòsit de mobilitzar la ciutadania per aconseguir que la Diada d’enguany sigui, de nou, un clam popular de ciutadans que volen expressar lliure i pacíficament la seva voluntat.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Dotze tigres de paper

6.08.2016.

 Pel seu interès, reproduïm aquest article del periodista Salvador Cot publicat l'1 d'agost passat al digital El Món. Ens parla de la recent decisió del Tribunal Constitucional de deixar sense efecte els acords del darrer ple del Parlament de Catalunya, en el que va aprovar les conclusions de la comissió del Procés Constituent.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Quatre anys

29.07.2016.

Pel seu interès, reproduïm aquest article del periodista Vicent Partal publicat el 28 de juliol de 2016 a El Punt Avui: QUATRE ANYS Encara no fa quatre anys de la primera manifestació de l'ANC, aquell onze de setembre de 2012 on vam descobrir que les manifestacions ja no caminàvem.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

"Les hemos destrozado el sistema sanitario"

20.07.2016.

Segons el diari Público, el ministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz va conspirar amb Daniel de Alfonso, l'ex cap de l'Oficina Antifrau de Catalunya. En una gravació es pot sentir, literalment: "(...) les hemos destrozado el sistema sanitario, les hemos acusado, estamos jorobándoles el CTT (Centre de Telecomunicació i Tecnologies de la Informació) (.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

L’ANC, Òmnium i AMI demanen fermesa i unitat per complir el mandat democràtic per la independència davant la judicialització del 9N

29.06.2016.

 L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència rebutgen la negativa del Tribunal Superior de  Justícia de Catalunya d’arxivar la causa oberta per la consulta del 9N. Una decisió que deixa el president Artur Mas i les ex conselleres Joana Ortega i Irene Rigau a un pas d’asseure’s al banc dels acusats.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

La llengua i la República Catalana

27.04.2016.

LA DEPENDÈNCIA POLÍTICA RESPECTE D’ESPANYA és la causa principal de la situació social de la llengua catalana, que queda relegada a funcions subordinades en la majoria dels àmbits d’ús. Aquesta dependència política és també la que ha generat l’anomenat “bilingüisme unilateral”, tot preservant la població d’orígen immigrant espanyol de qualsevol mena de catalanització.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Cardar-se un tret al peu

31.03.2016.

Pel seu interès i actualitat us reproduïm un article publicat pel periodista Pere Cardús a Vilaweb. Disculpeu-me que ho digui d'aquesta manera. Però l'equilibri entre ser valent i ser intel·ligent no sempre ha quedat ben resolt en el moviment independentista. Tenim un país tan ple de valents que fa tres-cents anys que ens governen des de Madrid.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Muriel, t'estimem. Som un somni que farem realitat

19.02.2016.

Alguns la coneixien des de feia molt de temps, la seva trajectòria ha estat llarga, altres la van conèixer quan va ser escollida presidenta d'Òmnium i al 2010 va tenir rellevància pública per l'organització de la manifestació de rebuig a la sentència de l'estatut.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Tres motius per ser independentista

11.02.2016.

A continuació trobareu l'article publicat a Nació Digital per Roger Buch (professor i escriptor). Ens ha semblat interessant de publicar-lo al nostre blog: Fa un any estava acabant d’escriure el llibre 100 motius per ser independentista,un recull d’arguments favorables a la llibertat del nostre país.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Lo riu és vida, l'aigua és vida, independència és llibertat

4.02.2016.

Davant de l'aprovació del nou pla de conca de l'Ebre per part del govern espanyol, l'Assemblea Nacional Catalana dóna suport a la manifestació convocada per la Plataforma en defensa de l'Ebre que tindrà lloc el proper diumenge 7 de febrer (12h) a Amposta. Us adjuntem el posicionament de l'Assemblea que posa de manifest que només amb les eines d'un estat independent podrem gestionar els nostres recursos naturals.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Seguim la revolta dels somriures! El futur és nostre!

12.01.2016.

 Amics i amigues, Finalment hem tingut acord entre les forces independentistes i tenim president i aviat govern, la qual cosa ens permetrà avançar amb el full de ruta previst. No ha estat fàcil i aconseguir-ho ha costat sacrificis. A partir d'ara mirarem al futur però no hem d'oblidar el que ens ha passat aquest darrers 3 mesos per treure'n les lliçons necessàries.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Carta oberta als 72 diputats independentistes

19.12.2015.

Us reproduïm un article d'un company de la nostra territorial publicat a El blog d'en Papikol el 17 de desembre En aquests anys de procés, molta gent organitzada principalment al voltant de l’ANC, ens hem fet un fart de treballar, desinteressadament, generosament, sense demanar res més a canvi que anar aconseguint cada vegada més gent favorable a la independència i que els nostres polítics anessin fent, des de les institucions, allò que tocava en cada moment.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Què pensa l'ANC de la proposta de resolució presentada per JUNTS PEL SÍ i per la CUP al Parlament de Catalunya?

31.10.2015.

L'Assemblea Nacional Catalana: Declarem la nostra satisfacció i el nostre ple acord amb la proposta de resolució presentada al registre del Parlament de Catalunya per Junts pel Sí i la Candidatura d'Unitat Popular en tant que recull la voluntat i l'esperit de la majoria de ciutadans que el passat 27S ens vàrem expressar de manera inequívoca a les urnes.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Mobilitzem-nos per rebutjar la imputació

6.10.2015.

 L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis et convoquem de manera conjunta perquè expressis el teu rebuig a la imputació de les autoritats catalanes que van fer possible la celebració del procés participatiu del 9 de novembre de 2014.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

El 27S un vot per la independència i un somriure

22.09.2015.

Des de l'ANC de Cassà, amb la col·laboració de l'empresa murmur.cat, hem preparat un vídeo per mostrar diferents punts de vista de cassanencs i cassanenques a favor de la independència.  Esperem que us agradi i que en feu difusió entre els vostres amics, familiars, companys de feina, etc.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Falta menys d'un mes pel 27S

5.09.2015.

Falta menys d'un mes pel 27S. Hem entrat en l’etapa decisiva del procés. S’ha treballat molt des de 2009 fins ara. Recordem les consultes populars sobre la independència, les grans mobilitzacions de l’Onze de Setembre (el 2012 a Barcelona, el 2013 la Via de punta a punta del país i el 2014 la V a Barcelona), el 9N, etc.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Via Lliure a la Innovació

21.08.2015.

El talent i la creativitat són la base del desenvolupament, la riquesa i el benestar dels ciutadans. La independència de Catalunya farà possible la formació d'una República Catalana que permetrà la consolidació i millora del nostre model de recerca i Innovació per quedar a l'alçada dels països capdavanters.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Endavant, ara és l'hora!

11.08.2015.

L’ANC dóna el seu suport a les candidatures independentistes que defensin el SI a la independència de Catalunya en les eleccions del 27S Les eleccions del proper 27 de setembre s’han convocat per  ser el referèndum que l’Estat espanyol no ens ha deixat fer.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

ESTEM PREPARATS [3] per ser independents. VIA LLIURE!

23.07.2015.

Per dignitat: per ser els amos del nostre futur col·lectiu i, per tant, ser responsables del nostre destí.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

ESTEM PREPARATS [2] per fer una regeneració democràtica

6.07.2015.

Tots els polítics no són iguals.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

ESTEM PREPARATS [1] per fer un estat econòmicament viable

21.06.2015.

Catalunya té un volum de població petit, semblant al d'Àustria, Suïssa, Dinamarca o Finlàndia; quatre dels estats més pròspers del món i amb millors índex de desenvolupament humà.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

ELS AJUNTAMENTS PER LA INDEPENDÈNCIA 24-05-15

21.05.2015.

De camí cap als comicis plebiscitaris al Parlament del 27 de setembre, que han de substituir definitivament el referèndum que els poders espanyols s'entesten a impedir-nos, ara és l'hora d'incrementar la força també des dels ajuntaments, la institució més propera als ciutadans.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Les respostes per al país nou: Regeneració democràtica "Com es farà la nova Constitució?"

26.01.2015.

  RESPOSTA S’han de convocar unes eleccions amb caràcter constituentimmediatament després de la proclamació d’independència.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Les respostes per al país nou [5]: DIGNITAT > "Els països del món ens faran costat?"

19.12.2014.

      RESPOSTA Tot fa pensar que sí.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Informació Via Catalana 2014

20.08.2014.

El proper ONZE DE SETEMBRE farem la V a Barcelona i volem que sigui un acte potent, per enviar un missatge clar al món i per fer inevitable que el 9N votem. Per això és important fer la inscripció, per garantir-ne la logística i assegurar-nos que tots els trams s'omplen.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Per Sant Jordi, estelades i Signa un vot!

17.04.2014.

Aquests propers mesos, fins el 9 de novembre, seran molt intensos i caldrà que fem pinya entre nosaltres, la societat civil, i, també, que fem costat a les nostres institucions. Tots plegats ens haurem de mantenir ferms en els nostres plantejaments, i decidits a seguir el nostre full de ruta.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Estem preparats

10.04.2014.

Aquest dissabte 5 d'abril s'ha fet a Tarragona la II Assemblea General Ordinària de l'ANC. Hi hem aprovat el nou full de ruta, després de votar-ne les esmenes, hem aprovat la data de les properes eleccions als càrrecs de l'ANC -tant nacionals com locals- que seran el proper 10 de maig i hem conegut la iniciativa que s'ha decidit per l'Onze de Setembre d'enguany, la V de voluntat, de votar, de victòria i altres accions (de les que ja us anirem informant).
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Empastifen la democràcia

20.03.2014.

No han passat ni tres mesos i el mural per la independència, pintat per Àlex Calzada a iniciativa de Cassà per la Independència-ANC, ha estat objecte de la ira d'algun vàndal. Al mateix temps, diaris espanyols com ABC i El País són partidaris d´il·legalitzar l´Assemblea Nacional Catalana, fa poc un columnista de La Razón ha comparat la presidenta de l´entitat, Carme Forcadell, amb el militar colpista Antonio Tejero.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Catalunya, econòmicament, és viable?

12.03.2014.

Des de Cassà per la Independència (Assemblea Nacional Catalana a Cassà) portem treballant des de fa més de 2 anys per aconseguir la plena llibertat del nostre país. Ara que ja s’acosta el moment de la veritat, ara que ja tenim a la vista el 9N, la data del referèndum, obrim un altre front, un bloc al Cassà Digital –gràcies per la bona disposició dels companys d’aquest mitjà- on anirem entrant comentaris sobre les raons per les que volem la independència.
Llegir més


Bloc de Joan Carles Codolà Vilahur

Operació Emperadriu

12.12.2013.

En poques hores ja tenim clar quina serà l'emperadriu més estimada pels catalans en els propers mesos. Elisabeth Amalie Eugenie Herzogin in Bayern, coneguda més familiarment com a Sissí ha estat entronitzada com la patrona de la independència gràcies al joc de mans que han assolit els partits catalans partidaris del referèndum que han transformat una pregunta que havia de ser molt clar en dues que per a la majoria del país (si hem de fer cas al que es va sentir al carrer l'onze de setembre passat) només ha de ser un doble sí, és a dir, el nom popular de la reina d'Àustria i Hongria.
Llegir més


Notícies generals

Concentració a favor de la sobirania del poble català

23.02.2013.

Més d'un centenar de cassanencs i cassanenques de totes les edats es van concentrar el 23 de gener al vespre a la plaça de la Coma per donar suport al manifest per la declaració de sobirania del poble de Catalunya. Poca estona després que el Parlament de Catalunya aprovés amb 85 vots a favor i 41 en contra la declaració que defineix el poble de Catalunya com a 'subjecte polític i jurídic sobirà' Cassà va donar ple suport a aquest manifest amb un acte celebrat a la plaça de la Coma amb la presència de l'alcalde de cassà, de membres de l'assemblea Local per la Independència, de regidors i de nombrosos convilatans.
Llegir més


Notícia

Més de dos mil cassanencs voten per la independència de Catalunya

13.12.2009.

La jornada ha transcorregut amb molta normalitat i un gran esperit democràtic. Al llarg de tot el dia, al Centre Recreatiu han anat desfilant els votants amb forta afluència sobretot entre les deu i les dues del matí; a la tarda el fred i vent ha refredat els ànims dels votants (i ha obligat a suspendre parts dels actes previstos a la plaça de la Coma) i l'activitat de les meses ha minvat una mica.
Llegir més


Notícia

La consulta per la independència de Catalunya es va estenent

24.10.2009.

   Com ha quedat palès en tots els parlaments i aclariments que s'han fet, la consulta del dia 13 suposa un esforç d'organització molt important per cada un dels pobles on es prepara el referèndum, ja que es vol aconseguir un reconeixement internacional d'un acció que ja té cent quinze municipis implicats.
Llegir més


Carta dels lectors

A Polònia ens estimen

1.07.2009.


Llegir més


giny

Cartes dels lectors

QUÈ FEM AMB ELS GOSSOS?

Jhoselin Zambrana Alumna

M'agradaria manifestar la meva opinió sobre les femtes dels gossos en els carrers del nostre poble, i donar alguna possible solució. En primer lloc, els gossos no tenen cap culpa que ...

Llegir més
Lectures 344 lectures   Comentaris 8 comentaris


giny

giny

giny

giny

giny

Entitats

1.11.2016. 00:00h

NOU COORDINADOR A L'ESCOLA DE TENNIS

  ÁLEX CONDOM GÁMEZ , NOU RESPONSABLE DE L’ESCOLA DE TENNIS Va començar a primers de ... Llegir més

Lectures 992 lectures   Comentaris Cap comentari
17.10.2015. 20:34h

GRÀCIES CASSÀ !!

 L’ONCOTRAIL ES CONSOLIDA I RECAPTA MÉS DE 90.000 EUROS El 3 i 4 d’octubre es va celebrar amb gran ... Llegir més

Lectures 1362 lectures   Comentaris Cap comentari
21.11.2014. 20:18h

Guspira Teatre emprèn la temporada tardor-hivern.

Després de l’estrena de la nostra darrera obra, Sopar Fred, a finals de febrer d’enguany, ja teníem ... Llegir més

Lectures 1587 lectures   Comentaris Cap comentari

Visita totes les entitatsginy

giny
giny

publicitat
LLimas SL

Els blocs

11.02.2018. 18:53h

Dignitat, responsabilitat i radicalitat democràtica

El Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana, reunit en sessió ordinària a Igualada aquest dissabte ... Llegir més

Lectures 31 lectures   Comentaris Cap comentari

Visita tots els blocsLes notícies...giny


publicitat

banerEtiquetesgeneralitat © cassadigital.cat, 2018 | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta