Mundet espera un canvi en la manera d'actuar a l'Ajuntament

Considera que s'ha fet una valoració positiva de la feina feta fins ara

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

A la foto, penjada  al facebook de Junts x Cassà,  els 8 regidors per aquesta nova legislatura: Robert Mundet, Joan Casabó, Sílvia Martí, Christian Cortés, Núria Salvans, Lourdes Martin, Joan Ignasi Gispert i Carla Matilla
A la foto, penjada al facebook de Junts x Cassà, els 8 regidors per aquesta nova legislatura: Robert Mundet, Joan Casabó, Sílvia Martí, Christian Cortés, Núria Salvans, Lourdes Martin, Joan Ignasi Gispert i Carla Matilla

En un comunicat fet públic per l'alcaldable de Junts per Cassà Robert Mundet es valoren els resultats de les eleccions de diumenge i considera positiu que hi hagi més veus que parlin en nom del poble. Mundet espera que hi hagi més respecte per als regidors atesa la nova composició política del ple (8 regidors d'ERC, vuit de JxC i un del PSC).

El comunicat diu el següent:

"Us voldria donar les gràcies de tot cor pel grandíssim suport que vam obtenir la candidatura de Junts per Cassà en aquestes eleccions municipals. 2136 vots que ens fan pujar de 6 a 8 el nombre de regidors.

I com no, el gran resultat que va obtenir la llista de Junts per Catalunya encapçalada pel President Carles Puigdemont en les Eleccions Europees, 2714 vots, amb una diferència de 1594 vots respecte la segona candidatura més votada. Una demostració més que la determinació i la dignitat política del nostre president és molt valorada per la gent de Cassà.

Sabíem que era difícil donar un tomb i sobretot després dels resultats de les Eleccions Generals. Ens hem presentat sota un nou projecte polític; amb una llista renovada, plena de cares noves i amb molt de compromís; i després de passar quatre anys fent oposició, en una legislatura amb sols 2 partits representats a l'Ajuntament. Ens sentim realment recolzats, tan pel resultat com per la valoració positiva que s'ha fet de la feina feta fins ara.

A partir d'aquest 15 de juny, hi haurà 3 partits representats a l'Ajuntament i 17 regidors. Per fi, més veus i més partits que parlen en nom dels veïns i veïnes del poble. No cal dir que el resultat final canviarà del tot la majoria absoluta per una altra forma de govern més plural. Espero que hi hagi un canvi en la manera de fer i d'actuar, on prevalgui el diàleg, el consens i el respecte.

Vull felicitar a tots els nous regidors i desitjar-los molta sort i encerts pels propers quatre anys.

- No voldria oblidar-me de totes les persones que han col·laborat i ajudat durant la campanya i a tots aquells que ens heu animat i donat suport. Moltes i moltes gràcies a tots".

 

Comentaris

Elsa Cassà de la Selva
1.

Gràcies de tot cor a vostè alcaldable Sr. Mundet.

Aquestes linees que ens ha dedicat als que hem optat per la seva candidatura són molt significants, s'agraeixen de tot cor.
Gràcies a vostè per la seva qualitat humana i política. Polítics com vostè ens donen l'alè i el coratge per seguir creient en la política i lluitar per els nostres ideals, tal i com com fa vostè.
L'encoratjo a seguir vetllant per la seva proposta política. Té 2136 raons per fer-ho. Lluiti per la manera que té de fer poble, sempre al costat dels Cassanencs, sempre té una paraula encertada i per descomptat disposat a escoltar a tothom. Tots units fem força.
Recordo el dia de les eleccions com un dia festiu, on vostè i el seu equip JUNTS anaven a votar. Quina gran companyonia i quin gran equip.
Espero i desitjo que segueixin així per molts anys i que per molts anys els hi puguem confiar el nostre vot.

Una forta abraçada i endavant!

Comenta aquest article