El PSC es mostra molt crític amb el discurs de Martí Vallès

Consideren que el cap d'ERC només ha intentat justificar la seva mala gestió de la negociació postelectoral

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Intervenció de Martà Montsunyer (PSC) al ple d'aquest migdia
Intervenció de Martà Montsunyer (PSC) al ple d'aquest migdia

Després del ple d'aquest migdia el partit dels Socialistes de Catalunya a Cassà ha criticat durament el cap d'ERC Martí Vallès i ha emès el següent comunicat (sic): 
"Un cop acabat el ple de constitució de l'Ajuntament a Cassà de la Selva, el partit del PSC a la Vila felicita al nou regidor socialista, el Sr. Marià Montsunyer, per la seva regidoria i també al nou equip de govern encapçalat per l'Alcalde Robert Mundet. El nostre regidor ve a donar l'estabilitat necessària a la nova corporació per poder fer accions municipals que resolguin els problemes del municipi i engegui els projectes de futur que han de fer la nostra Vila una ciutat pròspera, oberta i orientada a tots els cassanencs i cassanenques.
Les paraules plenes de rancor del regidor sortint, el Sr. Vallès, centrades a justificar la seva mala gestió, han tret tot lluentó a la seva intervenció en aquest acte solemne. La seva intervenció, plena de parcialitats i mitges veritats ha falsejat el que realment ha passat en la negociació postelectoral: que el Sr. Vallès mai ha presentat pas una proposta creïble i honesta per poder encetar una negociació, sinó ben al contrari, tot el seu esforç ha estat centrat a preparar les justificacions que ara fa servir per al consum del seu públic. Va oferir un pacte, si un "pacte", per tenir a l'oposició arraconada i silenciada a canvi d'una major retribució. En canvi, les negociacions del PSC amb el grup de Junts per Cassà, van estar presidides des del començament d'una sinceritat en els plantejaments i d'un respecte ideològic necessari.

Amb aquest ànim de servei a la Vila i als seus habitants, comencen aquesta nova etapa amb una gran il·lusió, coneixedors de la gran responsabilitat que representa i moltes ganes de treballar en equip.

Molta sort a tots els membres en les seves responsabilitats i Visca la Festa Major!"

Comentaris

Kass Anenc Cassà de la Selva
3.

La traductora de l'apm:

"Un cop acabat el ple de constitució de l'Ajuntament a Cassà de la Selva, ens felicitem a nosaltres mateixos, al nostre candidat i al nou alcalde que el tenim agafat pels dallonses. El nostre regidor farà tant bona feina, encara no sabem com aquesta VILA ha pogut sobreviure fins al dia d’avui, però no patiu que aviat serem l’enveja de Barcelona.

És normal que el govern sortint estigui dolgut, havent fet tot el paripé de trobades per poder dir que som dialogants, total, la seva proposta ens la portava molt fluixa.
Van oferir un pacte on no podíem remenar les cireres, en canvi els altres, s’han baixat els pantalons ben baixats i mira tu, que fins i tot en absència d’en Robert, nosaltres serem el alcalde, ves per on.

Amb aquest ànim que en Robert agafi vacances i nosaltres puguem passejar com alcalde, coneixedors de la gran tómbola que han estat aquestes eleccions per nosaltres i moltes ganes de fer ballar l’equip convergent a la nostra música.

Molta sort a tots els membres que falta us farà! I viva la festa majó!”

Cassanenc
És veritat que entre les seves propostes estava... proposar Cassà com a capital del Gironès? :D
En resposta a Cassanenc
Un altre cassanenc Cassà
2.

O sigui, que vas a votar sense conèixee les propostes de cada partit?
Ara ho demanes? Portes tres setmanes de retard.

Cassanenc Cassà de la Selva
1.

És veritat que entre les seves propostes estava... proposar Cassà com a capital del Gironès? :D

Comenta aquest article