Joaquim Roca pren possessió com a nou president del Consell Comarcal del Gironès

Robert Mundet, representant cassanenc a l'ens

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Joaquim Roca pren possessió com a nou president del Consell Comarcal del Gironès
Joaquim Roca pren possessió com a nou president del Consell Comarcal del Gironès

Joaquim Roca ja és el nou president del Consell Comarcal del Gironès després d’haver pres possessió del càrrec avui al vespre en un ple extraordinari. Roca va prometre per imperatiu legal el càrrec i es va comprometre a mantenir el consens en els temes comarcals.

La sala de plens del Consell Comarcal del Gironès s'ha omplert de convidats aquest dijous al vespre en el ple d’investidura del nou president comarcal.

Entre les personalitats assistents al ple han destacat el president de la Diputació Pere Vila i el president sortint i ex alcalde de Sant Martí de Llémena, Jaume Busquets, entre altres

Joaquim Roca ha pres jurament com a nou president del Consell Comarcal del Gironès, després que la seva candidatura rebés el suport dels grups del Junts per Catalunya i ERC obtenint 23 vots dels 33 totals, entre els quals el de l'alcalde de Cassà Robert Mundet (JxC).

En el seu discurs d’investidura, Roca ha agraït la confiança dels grups de l’equip de govern del consell i s'ha compromès a treballar per mantenir consensos polítics per fer avançar la comarca. Segons Roca, "Aquesta feina la farem amb rigor, transparència i honestedat , pensant amb el territori que és la nostra comarca, el Gironès".

El grup d'ERC, que conjuntament amb el de Junts per Catalunya forma part de l’equip de govern, ha tingut paraules d’agraïment pel nou president amb qui vol continuar treballant per la comarca donant suport al nou president.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article