Jornada de treball sobre Cassà com a ciutat educadora

Sessió el 26 de setembre, ales sis de la tarda

Política, Societat, Lleure i festes, Cultura, Entitat

El municipi de Cassà de la Selva fa anys que està adherit a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores i a la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines.

La Ciutat educadora entén que tot educa (els mitjans de comunicació, la família, l’escola, etc.) i comprèn que l’educació serveix, per una banda, per fomentar el desenvolupament integral de les persones al llarg de la vida i, per una altra, per fomentar el desenvolupament de la comunitat a través de la igualtat d’oportunitats, la cohesió social o la participació. Alguns valors en què es basa, per exemple, són la igualtat, la no discriminació, la participació, la solidaritat o el respecte. Per tant, ofereix una mirada integral i compartida del potencial educador per part de l’Ajuntament, les entitats i recursos municipals i de la ciutadania en general, per tal de poder establir objectius compartits en l’àmbit educatiu.

Per tot això, des de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, conjuntament amb l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, s'ha organitzat la jornada de treball “Ciutat educadora i governança local”, que es durà a terme a Can Trinxeria el 26 de setembre de les 18h a les 20.30h a la Sala d’Actes. Aquesta jornada de treball va destinada a totes les entitats, recursos i ciutadania del municipi, i té com a objectius treballar, aprofundir i millorar Cassà de la Selva com a poble educador.

En concret, la jornada es dividirà en dues parts molt diferenciades:

1. Conferència “Ciutat educadora i governança local”, realitzada per Jordi Collet. Oberta a tothom.

2. Taller dinamitzat per l’Angélica Sátiro. Aforament limitat. Des de l'Ajuntament es valora oportú que, com a mínim, hi assisteixi un representant de cada entitat i recurs municipal.

La conferència és oberta a tota la ciutadania que hi estigui interessada, però el taller té aforament limitat. 

Comentaris

cassanenc cassà de la selva
1.

Un dijous a les 6 de la tarda?. Per a tota la ciutadania?Ho veig, com a mínim, complicat.

Comenta aquest article