El Cassà perfila la plantilla de la propera temporada

Societat, Esports, Lleure i festes, Entitat

Sergi Gumbau continuarà al primer equip
Sergi Gumbau continuarà al primer equip

Un cop confirmada la permanència del primer equip de la UD Cassà a segona catalana l'equip que entrenaran en David Martin i en Siscu Garcia ha començat a perfilar la plantilla amb renvacions  i la incorporació de jugadors cassanencs que estaven jugant en altre equips; entre aquests darrers cal destacar el retorn de Sergi Massegur, que havia estat durant molts anys jugador i capità del Cassà i que la darrera temporada havia estat jugant al Farners de 1a catalana.

Pel que fa a les renovacions s'han confirmat la del davanter Marc Restrudis “Restru”, la del defensa Eduard Gauchia, i la de Yaya Susso com a jugador pel primer equip i entrenador de l’Infantil “A” i Aleví “B. A la porteria, Marc Martínez sumarà la seva cinquena campanya al primer equip. També   Sergi Gumbau ha renovat i sumarà la seva quarta temporada i aquest any puja al primer equip en Jordi Gumbau. Dos germans que coincidiran en el primer equip

Pel que fa a les baixes estan confirmades les de Guillem Bachs, Marc Sala, Pau Sala, Marouan i Youseff que la temporada 19/20 no seguiran al Cassà.

Pel que fa al futbol femení també hi ha unes quantes innovacions de cares a la propera temporada en la que  el futbol femení de la UD Cassà vol consolidar-se com dels més importants de les nostres comarques.

Futbol femení

Entre les incorporacions al sènior femení, cal destacar la de l’experimentada Cristina Espinosa i l’Olga Ortiz, jugadora cassanenca que les darreres temporades ha jugat al Girona FC. Laura Roura ha renovat pel sènior femení i també serà l’entrenadora de l’equip Infantil “A” Femení. L’entrenadora del primer equip continuarà essent Anna Maresma, acompanyada de la Lorena.

A l'agost comencen els entrenaments

Els entrenaments del primer equip començaran el dia 5 d'agost i està previst que el torneig Vila de Cassà es faci el dia 15 d'agost amb un partit femení entre la UD Cassà i l'RCD Espanyol B de l acategoria sènior. Està per confirmar el rival de l'equip masculí.

Marc Restrudis, a l'esquerra, un dels que continuara l'any que ve a la UD Cassà
Anna Maresma continuarà com entrenadora de l'equip femení sènior

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article