ERC insisteix a demanar que s'expliqui el pacte entre JxC i PSC

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

ERC insisteix a demanar que s'expliqui el pacte entre JxC i PSC
ERC insisteix a demanar que s'expliqui el pacte entre JxC i PSC

El primer ple ordinari de l'actual legislatura municipal ha durat menys d'una hora en el decurs de la qual s'han tractat els divuit punts previstos a l'ordre del dia inclosos els informes d'alcaldia i regidors i els precs i preguntes; tot i que gairebé tots els regidors han intervingut en la sessió, el ple ha estat molt ràpid, en part també perquè hi havia uns quants punts de pur tràmit que s'han enllestit ben de pressa.

El punt més polemic ha estat quan el portaveu d'ERC ha preguntat a l'equip de govern quan donarien explicacions a la ciutadania sobre el contingut del pacte signat entre Junts per Cassà i el PSC que permet la governabilitat de Cassà. L'alcalde, Robert Mundet, ha comentat que al setembre mirarien de donar més explicacions i, en un sentit més críptic, el regidor del PSC, Marià Montsunyer ha maifestat "que l'aigua clara és la que deixa veure les pedres".

L'anterior equip de govern d'ERC, ha constatat que part de les actuacions i propostes presentades per l'actual equip  de JxC i el PSC de fet eren treballs iniciats en l'anterior etapa i per això s'han felicitat que es continuessin projectes com el pla de mobilitat o els pressupostos participatius.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article