Estalvi en la telefonia municipal i millores en l'autocontrol

Política, Societat, Economia

Estalvi en la telefonia municipal  i millores en l'autocontrol
Estalvi en la telefonia municipal i millores en l'autocontrol

Segons informa l'Ajuntament de Cassà, durant aquestes primeres setmanes al capdavant de l'Ajuntament el nou equip de govern ha posat en marxa tota una sèrie de millores en la telefonia dels diferents equipaments per tal d'estalviar-ne el cost.
S'ha eliminat la centraleta, que ha quedat obsoleta, i s'ha unificat a través d'un sol servidor les extensions de diversos equipaments municipals: la piscina coberta, la Sala Galà, Can Trinxeria, la Residència Geriàtrica, el pavelló del Foment Deportiu i les dependències de la Policia Local. S'han eliminat línies de telèfon i ADSL per aconseguir millores en els preus dels consums que es fan.
Pel que fa a la gestió del manteniment dels ascensors s'ha negociat un nou preu amb l'eliminació de línies de telèfon. Aviat es posarà línies de mòbil en els ascensors (GSM) de: Pavelló triple (PAV3), Can Trinxeria, Sala Galà i Llar de Jubilats.
També s'ha millorat la cobertura amb un nou servei de fibra òptica als locals on es fa el projecte CREC, de reforç escolar.
Amb la posada en marxa de la nova il·luminació del camp de futbol amb tecnologia led, es millora la cobertura i es tindrà un control personalitzat de la il·luminació i dels consums.
Amb aquestes millores esperem aconseguir un 25% d'estalvi de què s'havia pressupostat a principis d'any (60.000 €).
A la Residencia Geriàtrica, a més, s'ha millorat el servei de telefonia fixa, amb la incorporació de noves antenes, d'aquesta manera es dóna una millor cobertura tant pels residents com pel personal. S'ha millorat la cobertura de WIFI per millorar diversos serveis: el personal sanitari tindrà un millor control mèdic a través de tauletes, la bugaderia i el magatzem.

Comentaris

Júlia Cassà
4.

El comentari el faig perquè és evident que aquests tipus de notícies les redacta JxC, però no cal que ho maquillin: "Segons informa l'Ajuntament", "...amb aquestes millores ESPEREM aconseguir...". Que facin una nota de premsa signant-la ells i no passa res, no som burricos.

Manel Cassà
3.

He llegit a les xarxes que aquesta millora es va planificar i iniciar des de l'anterior legislatura on no hi havia l'actual govern.... vaja, trobo que voler-se penjar medalles que no toquen no és molt transparent....

cassanenc Cassà de la Selva
2.

a qualsevol diari, quan es fa propaganda o es vol anunciar un producte es sol posar "Publireportatge" , de veritat només ha faltat posar el logo de ciu a la foto!

Júlia Cassà
1.

Només per curiositat: aquests tipus d'articles, qui els redacta? Son distrets.
Gràcies!.

Comenta aquest article