Comença a Campllong el Musicant 2019

Aquest dimarts, Toti Soler i Gemma Humet enceten el cicle

Gemma Humet i Toti Soler
Gemma Humet i Toti Soler

El cicle de música del país Musicant... de Campllong us convida a quatre vetllades musicals durant quatre nits d’agost amb artistes reconegudes a les terres catalanes, totes elles d’àmbits estètics prou variats presentant el més recent de la seva producció. El dimarts 27 d’agost comença el cicle amb la guitarra de Toti Soler i la veu de Gemma Humet, qui acompanyats per un contrabaixista i un percussionista oferiran un recital de música i poesia. Una forma personal i sensible de compondre, interpretar i posar veu a poetes com són Joan S. Papasseit, Ovidi Montllor, Ma Mercè Marçal, Joan Vinyoli entre d’altres.

El dimarts 28 actuarà la cantant aranesa Alidé Sans qui ens portarà una ventada indomable d’aire fresc baixant de les muntanyes de la Val d’Aran per abraçar l’escenari amb sinergia artesana i electro-acústica entre dues llengües:música i occità-aranès. Comptarà amb l’acompanyament de l’acordionista Carles Belda.

El dijous 29 es presentarà el darrer treball de Jordi Molina, tenora i compositor excepcional, qui amb el títol Retrat en Groc oferint composicions pròpies amb una clara voluntat de reivindicació social, en la línia del que ja està passant en realitats culturals com la gallega o la basca de fusionar diferents estils. Vindrà acompanyat amb el seu grup de sis músics.

El cicle d’enguany es clourà el divendres 30 amb Els Pets, els quals amb el seu treball Som tornen a la primera línia després de cinc anys d’ençà el seu darrer disc. Amb una escenografia acurada i amb un trànsit musical cap a un pop més refinat i menys festiu presenten un treball juganer, eclèctic i lluminós. Una connexió musical estreta amb el públic per a un esdeveniment musical molt especial.

L’es entrades es poden adquirir de forma anticipada a www.musicantcampllong.cat. I per a qualsevol dubte només cal trucar a l’ajuntament de Campllong: 972 4515 04.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article