Descartada una proposta de l'exalcalde Martí Vallès als pressupostos participatius

Demanava una millora al Parc de l'Estació

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Jornada dels pressupostos participatius 2018
Jornada dels pressupostos participatius 2018

El dimarts 24 de setembre hi haurà una nova sessió de treball dels pressupostos participatius 2019, que es mantenen, continuant el procés encetat per l'anterior equip de govern.

En el debat sobre les propostes que han de passar al top 10 de les seleccionades no hi entrarà una de formulada per l’exalcalde Martí Vallès, que demanava reconvertir el parc de l'estació i "completar l’esplanada del parc amb arbres, vegetació... i convertir-lo en un autèntic parc".

La proposta ha estat descartada per l'equip que fa la selecció de les propostes per considerar que "aquest és un espai que cal deixar lliure per a altres usos socials, festius i recreatius que es duen a terme al poble. Per bé que s’ha acceptat una proposta relativa a la millora i ampliació dels jocs infantils del parc".

La única proposta identificada

Val a dir que la proposta de Martí Vallès ha estat la única de les que s’han publicat al web de l’Ajuntament en la que s’ha identificat l’autor de la proposta, ja que totes les altres propostes  no inclouen el nom de qui l'ha presentada; tot i que d’entrada complia les condicions de les bases s’ha descartat per no haver de canviar els usos d’un espai.

35 propostes a debat

Un cop finalitzada la segona fase del procés de pressupostos participatius 2019 s’han rebut un total de 155 propostes de les quals 104 eren vàlides i les altres s’han descartat per qüestions tècniques. Després d’ajuntar projectes similars i/o repetits la xifra final real de propostes vàlides diferenciades és de 35. Segons les seves característiques es distribueixen en els següents apartats: set propostes a l’apartat de places, parcs, zones verdes i sostenibilitat ambiental; deu que fan referència a mobilitat, vialitat, accessibilitat, asfaltat, enllumenat i seguretat; i divuit referents a equipaments, instal·lacions i mobiliari urbà.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article