Llumiguia rep el 15è guardó Josep Dalmàs

Distinció dERC a la revista cassanenca en l'homenatge a l'alcalde republicà

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Llumiguia rep el 15è guardó Josep Dalmàs
Llumiguia rep el 15è guardó Josep Dalmàs

La revista Llumiguia, que enguany celebra els seus 75 anys de vida, ha rebut el 15è guardó Josep Dalmàs en el decurs de l’acte d’homenatge organitzat per la secció local d’ERC al que fou alcalde republicà de la nostra vila durant la Guerra Civil.

Tot i la pluja que anava caient de manera intermitent, l’acte, que s’ha dut a terme davant el monument a Josep Dalmàs, s’ha pogut desenvolupar amb els parlaments previstos; els ha obert un representant de les JERC al nostre poble i tot seguit l’exalcalde Martí Vallès ha recordat el paper dels ajuntaments en la celebració de la diada i ha fet públic que la revista Llumiguia, que durant 75 anys ha estat informant de l’actualitat local,  era la guanyadora del guardó Josep Dalmàs d’enguany.

En nom de la revista, els representants de l’editora, M. Dolors Godoy i Joan Carles Codolà, han recollit el guardó, una reproducció del monument que va  crear Carles Torrent Pagès a l’espai dedicat a Josep Dalmàs, davant l’institut de Cassà. M. Dolors Godoy ha agraït la distinció i ha fet un recorregut per la història de la revista destacant-ne el paper que sempre han tingut els col·laboradors i anunciants en  la continuïtat d’una publicació que va editar el seu primer número el 1944 i que el proper mes d’octubre editarà el seu número 800.

Tot seguit, el net de Josep Dalmàs ha agraït el record que cada any es té pel que fou alcalde de Cassà durant un període molt difícil i ha destacat el paper de Llumiguia com a difusor de l’actualitat del nostre poble durant els seus 75 anys de vida.

Sota la pluja, Josep Dalmàs , recordant la figura del seu avi
Martí Vallès lliura el guardó a Joan Carles Codolà i M. Dolors Godoy
Ofrena floral al monument a Josep Dalmàs
La pluja ha fet acte de presència en l'homenatge a Josep Dalmàs
M. Dolors Godoy i Joan Carles Codolà han rebut el guardó

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article