Taller sobre mobilitat a Cassà

Dimarts que ve, a l'escorxador

Societat, Esports, Economia, Entitat

Taller sobre mobilitat a Cassà
Taller sobre mobilitat a Cassà

L'Ajuntament de Cassà de la Selva reprèn el procés participatiu amb els veïns i veïnes, emmarcat dins la fase de propostes de l'Estudi de Mobilitat de Cassà de la Selva. 

Després d'una primera fase per a l'elaboració de l'Estudi de Mobilitat, que inclou una diagnosi tècnica i un seguit de recomanacions i directrius propositives tecnicolegals, ara ha arribat l'hora de donar continuïtat a un procés de participació que s'estructura a través de dues onades de tallers temàtics. 

El proper taller participatiu tindrà lloc el proper dimarts 17 de setembre, a partir de les 20 h, a l'Escorxador.

En aquest taller, es tractarà la mobilitat rodada en el nostre municipi i etsà obert a tots els interessats.

Estudi de mobilitat

L'Estudi de Mobilitat de Cassà va ser encetat l'any passat, i vehicula un procés participatiu amb veïns i veïnes de la població. Prèviament a aquesta fase participativa, hi ha hagut una fase per a l'elaboració de l'Estudi de Mobilitat, que inclou una diagnosi tècnica i on s'han promogut canals per a la recollida de criteris ciutadans de diferents col·lectius: Mou-te en Bici, escoles i comerciants, a més d'un seguit de recomanacions i directrius legals i tècniques.

Aquest procés s'estructura en dues onades de tallers temàtics. La primera onada consta de tres tallers per tal d'oferir informació de diagnosi i posar a debat les propostes tècniques. El primer es va celebrar al febrer sota el tema "Mobilitat Activa (a peu i en bicicleta)". El taller següent és el que tindrà lloc aquest 17 de setembre i es centrarà en la mobilitat rodada. El darrer i tercer taller de debat d'aquesta onada anirà dedicat als aparcaments. Als tallers de la primera onada es presenta informació de diagnosi i es posen a debat les propostes tècniques.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article