Cent dies del nou govern municipal

Robert Mundet diu que el pacte JxC – PSC funciona sense discrepàncies

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Cent dies del nou govern municipal
Cent dies del nou govern municipal

El proper cap de setmana es compleixen cent dies de l‘entrada al govern municipal del nou equip format per JxC i el PSC amb Robert Mundet com alcalde. En una entrevista que es publicarà en el proper número de Llumigua, a finals de mes, l’alcalde repassa aquests cent dies inicials remarcant que el pacte amb el PSC, és un pacte entre persones “que funciona correctament sense discrepàncies”.

Mundet també avança en l’entrevista algunes de les preocupacions i projectes d’inversions del nou govern local però reconeix que “la manca d e pressupostos de Catalunya i de l’Estat fa que hi hagi menys línies de subvencions i ens caldrà prioritzat per afrontar aquelles inversions que realment puguem assumir amb garanties de finançament”.

L’alcalde de Junts per Cassà creu que en els propers mesos es podrà dur a terme la reforma de Can Trinxeria per reconvertir aquest edifici en la seu d’una sèrie de serveis municipals i ha manifestat la voluntat de mantenir bones relacions amb l’oposició durant aquest mandat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article