Ja han començat les obres del nou tanatori

El Mercadona i el nou teatre, llestos a finals d'any

Societat

Les tres grans obres que s'estan duent a terme al nostre municipi avancen sense pausa. Ja s'ha començat a treballar en el nou tanatori, el teatre del Centre Recreatiu està molt avançat i el Mercadona va a un ritme trepidant. 

El passat 29 de maig es van començar les obres de construcció del nou tanatori, que se situarà just al costat del cementiri. Aquests primers dies s’estan fent els treballs de fonamentació del futur equipament, ja que hi havien uns pous antics que s'havien de cimentar. El terreny on es construeix  té una superfície d’uns 1.000 metres quadrats. Tal i com assegura l'Ajuntament, el tanatori tindrà dues sales, ampliables a tres, una sala de cerimònies que podrà acollir tant les civils com les religioses, diverses estances per a familiars i visites, un pati i una entrada amb zona d'espera, recepció i serveis.

Ja fa temps que des del consistori s'insisteix en que aquest equipament és absolutament necessari, i fa una setmana i mitja, finalment, es va començar a treballar. Cal dir que l’empresa Funus Girona és qui assumeix tot el cost de la construcció del tanatori i el podrà explotar per un període de 40 anys en el qual haurà de pagar un cànon fix de 500 euros anuals a l’Ajuntament, i un altre, del 5% sobre els beneficis que generi l’activitat. El procés administratiu per construir el tanatori de Cassà es va iniciar l'abril del 2012, i es va adjudicar el setembre del mateix any.

El Mercadona va a tota màquina
Tot just fa uns dies es començava a enderrocar el bloc de pisos que va quedar a mitges al terreny on hi anirà el supermercat, i ara aquest edifici ja és història. S'està treballant  en els fonaments del futur Mercadona i sembla que les obres van fins i tot més ràpid del què s'esperava en un bon principi. Tal i com assenyalava l'alcalde Enric Bagué, la finalització de les obres està prevista per a finals d'any. 

El nou teatre, molt avançat
D'altra banda, la construcció del nou cinema-teatre del Centre Recreatiu ja comença agafar forma. De fet, ja es pot veure la zona de l'escenari, s'han enfortit les estructures laterals i el sòl, i el sostre ja està reforçat amb unes bigues noves de ferro. Una vista molt diferent de l'últim cop d'ull que hi va fer Cassà Digital. El nou cine-teatre s'acabarà, com el Mercadona, a finals d'any.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article