La pluja amenaça, però respecta una espectacular Nit dels Músics

Cultura

La Nit dels Músics ha complert la seva edició número 40 aquesta nit amb gran audició amb prop de cent músics a l'escenari i centenars de balladors que han omplert el passeig de Vilaret en aquesta gran nit que obre la Festa Major de cada any. Hi ha hagut un moment d'incertesa quan quatre trons s'han deixat sentir; però només han caigut quatre gotes, just a la mitja part de l'audició i la sessió s'ha pogut celebrar amb el final apoteòsic habitual que hi posa la sardana de Josep Coll, el Sereno.

Enguany com que es complien els 40 anys de la festa organitzada per Amics de la Sardana,  l'audició s'ha traslladat al passeig de Vilaret en un nou empostissat on s'han encabit els noranta-cinc musics de les diferents cobles cobles que s'han ajuntat en aquesta audició.

A banda de les tres sardanes d'estrena de la nit, la novetat ha estat que durant l'audició s'ha acompanyat la sardana Nit d'argent, d'Antoni Mas amb les veus dels integrants de  les corals Bell Ressò i Tutti Veus, sota la direcció de Montserrat Casanova. El Sereno, repetida en dues ocasions, ha estat la cirereta del pastís de la Nit dels Musics com ha dit Quim Massa, president de l'entitat organitzadora, "ja n'ha fet quaranta!"

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article