Enric Bagué aprofita la serenata per "passar el relleu" de l'alcaldia de Cassà a Martí Vallès

Societat

En el tradicional discurs de la Serenata de la Festa Major, l'encara alcalde de Cassà, Enric BNagué, va aprofitar per passar el relleu de manera simbòlica al que serà el seu successor, Martí Vallès (ERC).

"Us deixo en molt bones mans. Martí, endavant!", va dir Enric Bagué en recordar que aquesta era la seva darrera Serenata com alcalde, a la mitja part del concert ofert per l'Orquestra Selvatana.

Bagué també va agrair la feina feta pels membres de la comissió de festes, per les entitats locals i pel personal municipal en l'organització de la festa, i va passar balanç del viscut en aquests quatre anys com alcalde - "ha estat una experiència excel·lent"-, tot donant les gràcies als seus companys de govern amb els quals han treballat de valent, ja que "vam agafar l'Ajuntament en una situació molt adversa".  L'alcalde, que el dissabte 13 de juny passarà el relleu a Martí Vallès, va dir que durant aquests quatre anys havia intentat representar com calia el poble de Cassà i va agrair els cassanencs "que durant aquests quatre anys m'heu deixat ser el vostre alcalde".

Meravellosa Serenata
El parlament de Bagué es va produir a la mitja part de la Serenata oferta per l'Orquestra Selvatana que va oferir un espectacle complert amb músiques de diverses èpoques i estils i amb grans interpretacions dels cantants i dels músics de la formació.
Els ja tradicionals bisos es van tancar amb la sardana "Girona m'enamora", corejada per tot el públic que omplia de gom a gom la nau polivalent.

Comentaris

CassanencNaFent Cassa
1.

Com a cassanenc, crec, que hem de donar l'enhorabona al nou alcalde, pero tambe, com Cassanenc, crec, que hem de despedir a l'ara ja ex-alcalde, amb un bon somriure a la cara (com el que tenia ell al vespre), i esperar que es busqui nous hobbies...un no ha de perque ser bo en tot el que intenta :) Salut! Marc.

Comenta aquest article