Medalla de bronze per al Foment al campionat territorial de grups xou de patinatge

Societat

L'equip del Foment Deportiu Cassanenca ha aconsegui la medalla de bronze per RECORDS D’INFÀNCIA en la categoria grups-petits en el CAMPIONAT TERRITORIAL DE GRUPS XOUS de patinatge artístic de Fontajau disputat ahir a la tarda.

Aquest dissabte 14 de gener la secció de patinatge del Foment Deportiu Cassanenc ha participat en el campionat territorial de grups xous celebrat al pavelló de Fontajau en categoria de grups-petits coreografiant Records d’Infància.
Després de la participació en categoria juvenil durant la temporada 2016, aquest any per qüestió d’edat l’equip i el club va decidir fer el salt a la categoria sènior en la modalitat de grups petits (entre 6 i 12 participants).

El campionat de xous és un esdeveniment que omple any darrere any el pavelló de Fontajau. S’hi han aplegat més de 4000 espectadors sense comptar amb els patinadors participants en el campionat que s’apropen als 300.

De fet el club d’Olot, 10 vegades campió del món en grups grans junt amb el Girona que aquest any va quedar subcampió fa que a més dels seguidors incondicionals de patinatge artístic l’esdeveniment sigui seguit per molta gent que vol viure un bon espectacle de música i ball sobre patins.

Els nostres 12 participants: Laura Alba, Lídia Casanova, Sílvia Currius, David Canyet, Jinli Huertas, Laura Jackson, Cristina Lamiel, Mireia Pagès, Júlia Piñataro, , Marina Tomàs, Núria Tomàs i Lígia Vegas (reserves Ana Torres i Marta Sureda), han entrenat de valent des del juny fins ara junt amb els seus entrenadors Maria Sureda, Eva Estanyol i Jordi Dalmau per aconseguir un bon ball sota l’explicació: d’un joc de peces de fusta neix una titella entremaliada que, en desfer-se dels seus lligams, comença a sentir i a viure.

Els jutges els han donat un lloc al pòdium i l’accés directe als campionats de Catalunya. En el pòdium de grups petits els han acompanyat Maçanet i Figueres. El campionat de Catalunya serà els propers 4 i 5 de Febrer novament al pavelló de Fontajau. Enhorabona a tots!

Fitxa tècnica
Aquesta és la ressenya dels muntatge coreogràfic Records d’Infància
Títol: Records d’infància
Idea i coreografia: Jordi Dalmau i Eva Estanyol
Arranjaments de la música: Jordi Dalmau
Entrenadors: Eva Estanyol, Jordi Dalmau i Maria Sureda.
Entrenaments: dimecres i divendres
Inici dels entrenaments per aquest ball: juny 2016.
Disseny de vestuari : Jordi Dalmau.
Participació: Campionat territorial de Grups-xou en la categoria grups petits.
Patinadors: Laura Alba, Lídia Casanova, Sílvia Currius, David Canyet, Jinli Huertas, Laura Jackson, Cristina Lamiel, Mireia Pagès, Júlia Piñataro, , Marina Tomàs, Núria Tomàs i Lígia Vegas (reserves Ana Torres Marta Sureda)

Pòdis de les diferents categories al campionat gironí
Grups xou petits
1. Try again? PA Maçanet
2. Vendetta PA Figueres CE
3. Records d’Infància FD Cassanenc

Grups xou Quartets
1. Off with her head. CP Guixolenc
2. Buscant el sí CP Hostalric
3. Cassipea CP Bescanó

Grups xou juvenil
1. Tic- tac CP Bescanó
2. Encegat CP Celrà
3. Sigues tu mateix CPA Olot

Grups xou grans
1. Sóc innocent CPA Olot
2. Esclaus de la riquesa CPA Girona
3. El joc de Cupido PA Figueres CE

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article