Francisco Oller, SA, pionera en l'obtenció del certficat APPCC en el sector del suro

L'empresa cassanenca ha superat una exhaustiva auditoria

Francisco Oller és l’única empresa productora de taps de cava i xampany que posseeix aquesta certificació que fa referència a la seguretat alimentària.
L’APPCC, o en anglès HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), és un sistema preventiu que permet identificar, avaluar i controlar els perills significatius per a la inocuitat dels aliments. Gràcies a la seva sistemàtica i al seu rigor científic, actualment és una eina indiscutible per al control dels perills que poden aparèixer al llarg de la cadena alimentària. A més, aquest és reconegut internacionalment.
 

Aquest certificat és pioner dins del sector del suro, ja que, tot i que no hi ha cap normativa que exigeixi la certificació de seguretat alimentària al sector, no obstant, si que és molt valorat el fet de posseir-lo.
Aquesta obtenció dóna una tranquil•litat al client, perquè assegura que aquest producte segueix uns paràmetres de control, i al consumidor, perquè el tap de suro que prové de Francisco Oller ha passat uns controls de qualitat alimentària, ja que aquest estarà, en un futur, en contacte amb un aliment, en aquest cas, líquid.

Francisco Oller és una empresa surera preocupada per la qualitat del seu producte, d’aquí que aquest concepte sigui un dels seus tres eixos vertebradors, conjuntament amb la voluntat d’excel•lència i la tradició, ja que l’avalen més de 116 anys d’història.
Cal destacar altres certificats dels que disposa l’empresa, com són la ISO 9001:2000 o el Systecode, dos dels títols més importants dintre del sector.
 

Comentaris

Joaquim Cassà de la Selva
3.

192 x 0,78 = 149 persones
A la nova comissió de festes no hi ha tanta gent, que jo sàpiga.
Vinga, tots a ajudar a millorar-la que tots som cassanencs/ques.

un cassanenc Cassà de la Selva
2.

Jo fa ara un any k soc fora i es el millor k podia haver fet, avans si trevallava be, si estava a gust, pero ara era un desastre falta de personal i preses i mes preses nervis males condicions de trevall... en fi molta sort x la gent k encara hi trevalla!

una operaria de la empresa Cassà de la Selva
1.

estik contenta d traballar y esperut puge seri molts añys mes per k em els tems k corran ???????????????????? el proper mes de juni fara 10 añys k isom a la fabrica nova si encaray som esperut k la direccio de la empresa ens cumbidi a una copa de cava ens su meraixem

Comenta aquest article