Mor una muntanyenca cassanenca en l'ascensió al Posets

Ció Pol, de 45 anys, era una experimentada muntanyenca,membre de la Colla excursionista Cassaneca

Societat

Cio Pol i Borrell, cassanenca de 45 anys ha mort aquest diumenge en precipitar-se des d'una altura de 200 metres a la cara sud del pic de Posets, al límit de la zona de Benasc, a Osca, segons l'agència Aragon Press. La muntanyenca, que tenia una àmplia experiència en ascensions pels Pirineus, ha caigut al buit, per causes que es desconeixen i anava acompanyada de quatre persones més, que ja han estat evacuades. 

Un helicòpter de la Guàrdia Civil i efectius del Grup Especial d'Intervenció en Muntanya (GREIM) de Benasc han estat avisats a un quart de dotze del migdia d'un accident que s'havia produït a la cara sud del pic Posets, al límit de la zona de Benasc, a Osca, i com a conseqüència ha resultat morta una dona de 45 anys. Ció Pol, veïna de Cassà de la selva i maresa de dos fills, Ferran i Laura, era yuna experta muntanyenca iestava fent la ruta del turó Eriste al pic de Posets amb quatre persones més, entre elles una altra escaladora cassanenca.

Aquests quatre muntanyencs han quedat impactats en veure caure la seva companya i s'han desplaçat al refugi Àngel Oruz. Aquest vespre ja estan a Benasc. Es desconeixen les causes de la caiguda de la víctima, que es va precipitar des d'una altura de 200 metres i el seu cos ja s'ha rescatat a dos quarts de dues d'aquest diumenge.La mort de la muntanyenca cassanenca ben coneguda per les seves  activitats tan muntanyenques com socials -havia estat membre de la jujnta de la Colla excursionista Cassanenca- ha causat un dolorós impacte a la vila.

Veure comentari dels seus amics de la Colla Excursionista Cassanenca

Comentaris

Visc fora
11.

#10 Quanta demagògia s'està fent amb les retallades! Si hi ha hagut un canvi de govern i s'ha trobat amb la situació que s'ha trobat i a més l'apreten des de Madrid fins a Brussel.les passant per casa Merkel perquè retalli el dèficit públic, algú creu que pot fer una altra cosa? Ells només executen decisions que prenen altres! Podríem discutir quines partides retallen però no que retallin. I que consti que ho sento molt i penso com molts que tot plegat ho està pagant qui no ho hauria de pagar. Jo i la meva família entre ells!
Trobo intolerable que algú digui que la culpa és del govern de CiU (He al.lucinat amb les declaracions del Sr. Olóriz dient que ell no pactaria amb ningú que fes retallades. Quina mala manera de fer política! Quina cara! Jo espero que ningú pacti amb els que han portat la conselleria d'Interior en el darrer tripartit. Al meu entendre la gestió més patètica de totes)
Ja sé que la culpa és molt negra i ningú la vol, però és de tots els partits i si hem arribat a aquest forat no és només per la pèssima gestió del tripartit (i que consti que els havia votat) ni només per la gestió de CiU els anys anteriors. Tots tenen la seva part de responsabilitat. I sino que ho preguntin als "acampats" que tenim per tot el país.

oti Cassà de la Selva
10.

#9 Això, això, ERC amunt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mira que ens està passant amb les dretes a Catalunya!!!!!!! Fora CIU

Guan! Cassà
9.

Desafortunadament tornarà a guanyar CiU per majoria, Cassà és un poble de convergents... i així no anirem pas enlloc. Les dretes no aporten res, confio en que SI fagi un bon paper, i reso perquè ERC no es desinfli tant com a les eleccions al govern de Catalunya, serà difícil.

Bona gent Cassà de la Selva
8.

Siguin quins siguin els resultats la meva perspectiva és que rera cada partit,cada llista hi ha un grup de gent, bona gent, que amb molta empenta, il.lusió i ganes, posa temps del seu dia a dia per aconseguir un futur millor pel noste poble. Si més no s'intenta "pencant" de valent.
Ja se sap: opinar és gratuït, jugar amb la semàntica també! El que compta és treballar per aconseguir-ho, "mullar-se"!.

Sant Martí Cassà de la Selva
7.

Fidel, totalment d'acord amb tu.
Xapó.

Comenta aquest article