Una baralla entre dos joves acaba amb un apunyalament

Un romanès de 24 anys ferit per l'agressió d'un noi de 17 anys

Societat

 Un jove de nacionalitat romanesa va haver de ser internat dissabte a la matinada a l’hospital Josep Trueta de Girona a conseqüència de les ferides rebudes per l’apunyalament que li va fer un noi d’origen subsaharià de 17 ants després d’una discussió al passeig de Vilaret.

A quarts de quatre de la matinada alguns veïns dels centre de Cassà es van despertar en sentir uns forts crits del tipus “te voy a matar” i "sé donde vives h.. de p.” i de l’estil. La baralla podia haver acabat en tragèdia, ja que el que havia començat essent una discussió entre joves en un dels bancs que hi ha al passeig de Vilaret, va anar agreujant-se amb insults més amenaçadors i amb una agressió per arma blanca.

I. D., el jove de 17 anys detingut pels fets hauria estat l’autor de la ganivetada que va provocar la ferida a la víctima. El ferit va anar fugint pel carrer de les Barraquetes fins que en arribar a la Coma va demanar auxili i va caure a terra en un bassal de sang; veïns del centre i diferents joves que eren per la zona van avisar la policia loca  que es va desplaçar al lloc així com algues dotacions dels Mossos d’Esquadra; igualment es va avisar una ambulància el personal de la qual va atendre el ferit a la mateixa plaça i un cop garantida la seva estabilitat el va traslladar a l’hospital Josep Trueta. La mateixa nit la policia local i els Mossos d’Esquadra van efectuar un desplegament per poder detenir el presumpte agressor, que vivia ens un pis a escassos metres dels fets.

De moment no s'ha fet públicquin ha estat el motiu de la baralla inicial i en principi nio es tem per la vida del ferit.

El jove agressor ha estat posat a disposició del jutjat de menors de Girona.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article