Hotel la Central, campió del torneig de futbol 7

DTP triomfa al grup C i Ajax Pino al grup B

Esports

En un emocionant partit resolt a tres minuts pel final, l'equip Hotel La Central, que ja havia estat el vencedor l'any passat, ha assolit el títol al grup A del V torneig d'estiu de futbol a 7.


Un gol de falta de Jonny Viñuelas ha establert el 2-1 definitiu després que a la primer part el Construccions Turon hagués obert el marcador  amb un cop de cap de Cristian Busquets. El primer gol del Hotel La Central l'ha aconseguit Jordi Serra tot just començar la segona part d'un partit que ha estat molt igualat i que al final s'ha decantat pel major potencial humà dels blanc -i-blaus. El porter de l'hotel la Central, Josep Lluís Citores, també ha aconseguit el trofeu a millor porter mentre que Adrià Casanovas ha assolit el de màxim golejador amb 24 dianes.
La final del grup C s'ha resolt als penals i el DTP ha aconseguit el títol després d'haver acabat el matx empatant a dos amb el Construccions Salguero. Finalment, al grup B, Ajax Pino, amb un gol final d'Adrià Muñoz,  s'ha imposat a Metall-logic (2-1) en un matx també molt equilibrat.

Comentaris

eduard Cassà de la Selva
4.

VISCA LAJAX PINO PERTQUE JA EL MEU CUSI

dolors Cassà de la Selva
2.

me agradaria que a part de parlar del futbol parlésiu també de altres esports com el basquet, hoquei, tennis ,etc. ja que he fet aquest comentari perquè m'agradaria que es publiques alguna foto del cadet masculi A que ha quedat compió de Girona i Catalunya

eduard Cassà de la Selva
1.

aquesta foto del bar m'ha agradat molt perquè... hem guanyat una copa!

Comenta aquest article