El tenor Josep Carreras presideix el Memorial de futbol en record del seu pare

El Manresa s'imposa als penals

Esports

El tenor català Josep Carreras ha presidit aquest diumenge al vespre el partit de futbol Memorial Josep Carreras i Soler disputat al camp d'esports municipal entre la UD Cassà i el Manresa. Malgrat el clar domini local el partit ha acabat sense gols i el trofeu se l'ha endut el Manresa per penals.


El memorial Josep Carreras i Soler es va instaurar fa sis temporades per agrair el suport donat per la família Carreras a la col·locació de la gespa artificial al camp del Cassà i en diverses ocasions la família del tenor, d'origen cassanenc, ha assistit al matx com ho ha fet en aquesta ocasió amb el tenor català i el seu germà a la presidència del camp.

El partit ha estat de clar domini cassanenc que, sobretot a la primer part, ha tingut clares ocasions de marcar amb dos xuts al pal de Guillem Cornellà i intervencions molt acurades del porter manresà.

A la segona part el Cassà ha acusat l'esforç dels darrers dies i ha abaixat el ritme, però el Manresa no ha creat perill.  Encara que amb l'entrada d'Uri s'han incrementat les ocasions per als homes de Robert Vila el matx ha acabat sense gols i s'ha anat als penals que han finalitzat amb 6-7 per als manresans. El mateix Josep Carreras ha lliurat el trofeu al capità del Manresa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article